Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Veste bună pentru PENSIONARI: Aceștia își vor putea primi banii în avans, în aprilie, înaintea Sărbătorilor Pascale

Publicat

Pensionarii își vor primi banii cu câteva zile în avans, înaintea sărbătorilor din aprilie, potrivit primului ministru Victor Ponta. Plata poate fi efectuată înaintea sărbătorilor de Paște, dacă este aprobată de Ministerul Muncii și de ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea.

Pensiile vor fi plătite în luna aprilie cu câteva zile în avans, astfel încât banii să fie încasaţi de toţi pensionarii înaintea Sărbătorilor de Paşte, 20 aprilie, potrivit premierului Victor Ponta.

„Ministrul Plumb (al Muncii – n.r.) mi-a adus o notă şi sper ca Bugetul (ministrul delegat pentru Buget – n.r.) să fie de acord cu plata anticipată a pensiilor pentru această lună, înainte de Paşte, pentru că oamenii au nevoie de bani înainte de Sărbători”, a anunţat Ponta în şedinţa de miercuri a Guvernului.

Primul ministru a adăugat că plata anticipată a pensiilor poate fi efectuată.

Nu este prima dată când pensionarii își primesc banii ceva mai devreme, plata anticipată fiind decisă periodic în ultimii ani, înaintea Sărbătorilor de Paşte şi Crăciun.

sursa: realitatea.net

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax