Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Veste proastă pentru şoferi. Poliţele RCA s-ar putea scumpi. Motivul

Publicat

Preţul poliţelor RCA ar putea creşte, după ce firmele de asigurări au anunţat că iau în calcul această variantă, în condiţiile în care unităţile de service auto au tarife mai mari pentru maşinile reparate pe asigurare, faţă de cele fără RCA.

Un studiu realizat de Uniunea Naţională a Societăţilor de Asigurare şi Reasigurare (UNSAR) arată că service-urile auto își modifică prețurile în funcție de existența sau absența poliței de asigurare de tip RCA a mașinilor pentru care li se solicită intervenția, scrie a1.ro.

Conform studiului, centrele de reparații auto măresc de trei ori valoarea devizelor pentru autoturismele ce le sunt aduse în baza unei asigurări. Mai mult, ele ar practica un tarif de 300 de euro pe zi pentru mașinile de care beneficiază, prin lege, șoferii asigurați, în condițiile în care închirierea unei mașini nu depășește 40-50 de euro.

sursa: romaniatv.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Zorro

    sâmbătă, 04.08.2018 at 16:30

    Nu înțeleg! Sau majorarea sa produs ieri? Sunt idioți sau alt motiv în plus să ne fure banii din buzunar!! Până acum nimeni sa plâns

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax