Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vestea săptămânii: Adrian Vințan a obținut cei 75.000 de euro, necesari pentru tratamentul vindecător

Publicat

”Prima perfuzie vindecătoare! Vă mulțumesc tuturor celor care ați făcut posibil accesul meu la acest tratament! Vă doresc multă sănătate” este mesajul transmis de Adrian Vințan, tânărul din Alba Iulia care avea nevoie de 75.000 de euro pentru un tratament împotriva cancerului. Povestea sa a mobilizat românii din toată țara, dar și din străinătate. Cu ajutorul lor, acesta a reușit să strângă banii necesari pentru tratament, respectiv 75.000 de lei. 

Pentru a ajunge la suma de care a fost nevoie, a fost donată inclusiv o mașină decapotabilă, iar în Alba Iulia și Cluj Napoca s-au organizat evenimente în diferite localuri și licitații pentru Adrian.

Mai mult, Horică Udrea, un tânăr din Alba Iulia s-a implicat și a reușit să convingă o serie de fotbaliști de top din România, să își doneze tricourile care au fost vândute la o licitație online.

Grație lui Horică Udrea, cazul lui Adrian a ajuns să sensibilizeze și sportivi internaționali: patru fotbaliști de la A.S. Roma și-au donat tricourile, alături de Gicu Groav, Nicușor Stanciu, Bogdan Lobonț, Gabriel Torje, Daniel Niculae, Daniel Pancu și mulți alții. Lupătorul român Benny Adegbuyi și-a donat și el manusile cu care a luptat în gala de la Chicago, grație unui alt sportiv albaiulian, Adrian Cibu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax