Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vești bune pentru anumite categorii de pensionari. Pragul pentru impozitarea pensiilor ar putea crește chiar din acest an

Publicat

Pensiile mai mici de 3.000 de lei ar putea să fie scutite de plata impozitului chiar din acest an, potrivit unei inițiative venită din partea guvernanților PNL. În prezent, Legea pensiilor prevede neplata impozitelor pentru cei care au o pensie de până în 2.000 de lei.

„Ne propunem, în această sesiune parlamentară, creşterea pragului pentru impozitarea pensiilor de la 2.000 la 3.000 de lei, un proiect la care ţinem foarte mult.

Este un proiect care, practic, încearcă să compenseze parte din puterea de cumpărare care a scăzut, urmare a accelerării sau creşterii accelerate a preţurilor generate de inflaţie în ultimul timp, mai ales pentru cei defavorizaţi”, a spus purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuț Stroe, la finalul şedinţei grupurilor parlamentare reunite.

Potrivit acestuia, creșterea pragului pentru impozitarea pensiilor se va putea materializa doar „cu acordul partenerilor de Guvernare”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax