Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vești bune pentru elevi. Premierul Viorica Dăncilă îi cere ministrului Educației să prelungească vacanța de vară

Publicat

Premierul Viorica Dăncilă i-a cerut ministrului Educației, Ecaterina Andronescu, prelungirea vacanței de vară cu încă o săptămână. Ministrul ar urma să discute cu reprezentanții părinților și profesorilor, luni, despre începerea anului școlar pe 16 septembrie.

„Vă rog doamna ministru Ecaterina Andronescu să luați în calcul începerea anului școlar de la 16 septembrie. Sunt convinsă că este încă o măsură așteptată de elevii din România”, a declarat premierul Viorica Dăncilă.

„Ministrul Educației va purta discuții, luni, cu reprezentanții părinților și a profesorilor, cu privire la prelungirea vacanței cu încă o săptămână, respectiv până pe 16 septembrie. Propunerea vine din partea premierului Viorica Dăncilă”, au declarat pentru Mediafax surse guvernamentale.

Decizia vine după ce Ecaterina Andronescu a stabilit oficial prin ordin de ministru că școala începe în data de 9 septembrie 2019.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax