Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vești bune pentru patronii de baruri și restaurante din Ocna Mureș. Taxe de funcționare de 10 ori mai mici, începând cu anul viitor

Publicat

Consilierii locali ai orașului Ocna Mureș aduc vești bune pentru proprietarii de baruri și restaurante. Aceștia au aprobat un proiect de hotărâre ce prevede reducerea drastică a taxelor de funcționare a localurilor.

Începând cu anul viitor, taxa de funcționare pentru baruri va fi redusă de la 2.000 de lei la 200 de lei. Veștile sunt la fel de bune și pentru patronii de restaurante din Ocna Mureș. Aceștia vor trebui să scoată din buzunare doar 400 de lei pentru taxa de funcționare, față de 4.000 de lei cât plăteau în prezent.

Administrația locală încearcă astfel ca serviciile de alimentație publică să-și îmbunătățească prestările specifice prin propriile mijloace financiare și fără a fi nevoiți să achite primăriei taxe enorme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax