Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vești bune pentru turiștii din Munții Șureanu. Stație de telefonie mobilă, amplasată de Orange pentru îmbunătățirea semnalului

Publicat

Orange România solicită Agenției pentru Protecția Mediului (APM) Alba emiterea unui acord de mediu pentru amplasarea unei stații fixe de telefonie mobilă în zona Curmătura Șureanu. Este vorba despre un turn cu o înălțime de 10 metri, pe care urmează să fie montate antene pentru îmbunătățirea semnalului.

Agenția pentru Protecția Mediului Alba a anunțat depunerea solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul „Amplasare stație de telefonie mobilă și alimentare cu energie electrică”, propus a fi amplasat în zona Curmătura Șureanu, titular Orange România SA.

Potrivit memoriului de prezentare, scopul proiectului este de îmbunătățire a semnalului în zona Curmătura Șureanu, în vederea creșterii capacității și vitezei de transmitere a informațiilor, pentru oferirea unor servicii de telefonie la standardele europene.

Pe un teren în formă de pătrat, în suprafață de 49 mp, se va amplasa un pilon autoportant cu o înălțime de 10 m pe care ulterior se vor monta echipamente exterioare și antene. Raza de acțiune a unei antene este de circa 4 kilometri, iar banda de lucru este 790 – 2690 Mhz.

Turnul este o contrucţie metalica zăbrelită având în plan forma triunghiulară cu latura de 1,63 m la bază şi de 1,2 m la vârf, alcătuit din două tronsoane, prinse cu flanşe, el având o panta inclinată pe primul tronson, ultimul fiind drept. Lungimea unui tronson este de 5 m. Pentru accesul pe turn este prevăzută o scara metalică până la vârful acestuia.

Terenul va fi împrejmuit cu un gard simplu defensiv cu o înălțime de 2,5 metri și o poartă de acces cu o deschidere de un metru.

Valoarea totală a investiției este de 100.000 de lei, iar lucrările ar urma să dureze circa 6 săptămâni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate