Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vești bune pentru utilizatorii de Facebook Messenger. Aplicația va permite ștergerea mesajelor trimise din greșeală

Publicat

facebook messenger

Vești bune pentru utilizatorii de Facebook Messenger. Aplicația va permite utilizatorilor să șteargă un mesaj deja trimis, în decurs de 10 minute de la momentul la care au apăsat butonul „Send”. Astfel, mesajul va fi șters și din căsuța poștală a destinatarului.

„Poți șterge un mesaj din chat, dacă ai trimis din greșeală o fotografie, un mesaj cu informații incorecte sau un mesaj în căsuța greșită de chat. Astfel de mesaje vor putea fi șterse timp de 10 minute de la data trimiterii”, transmite Facebook.

Momentan, utilizatorii Facebook pot șterge mesajele din propriun Inbox, însă nu au posibilitatea de a șterge mesaje din Inbox-ul prietenilor cu care conversează, în cazul că au trimis un mesaj accidental.

Opțiunea de ștergere a mesajelor a fost introdusă și de WhatsApp, în octombrie anul trecut, și le permitea utilizatorilor să șteargă mesajele trimise într-un timp de șapte minute de la trimitere. În noua versiune, WhatsApp a extins acest timp la o oră, opt minute și 16 secunde.

Sursă: Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax