Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Vești de la Ministerul Economiei: Angajații Hidroserv Sebeș vor lucra mai puține zile pe săptămână, dar nu vor fi disponibilizați

Publicat

În ciuda situației incerte care persistă în rândul angajaților Hidroelectrica și Hidroserv Sebeș cu privire la o posibilă reorganizare a companiei și implicit disponibilizări, Ministerul Economiei dă asigurări că nici un salariat nu va fi dat afară. În planul de lucru al ministerului se regăsește însă varianta comasării Hidroserv Sebeș cu Hidroserv Hațeg sau Mureș, ceea ce înseamnă, cel puțin temporar, modificări în organigramă. 

Angajații Hidroelectrica și Hidroserv Sebeș se prezintă în fiecare zi la serviciu cu gândul că este ziua în care vor afla că urmează să fie disponibilizați. Nesiguranța persistă, din cauza faptului că, oficial, nici un reprezentant din conducerea companiei nu i-a înștiințat vizavi de măsurile care urmează să fie luate în perioada următoare. Singurul lucru cert este că, potrivit unor surse, oamenii au fost puși să comunice șefilor care sunt acele zile în care nu vor dori să lucreze, comunicându-li-se că, potrivit noilor reglementări, organigrama de lucru va suferi modificări și că vor trebui să lucreze mai puține zile pe săptămână.

Despre această situație, vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a explicat că, în contextul comasării Hidroserv-urilor, schimbarea programului de lucru reducerea acestuia pe anumite segmente:

„Varianta de lucru pe care se merge la ora actuală este aceea de comasare Hidroserv Sebeș cu Hațegul sau Sibiul. Asta se va decide în perioada următoare, dar ceea ce îi interesează pe oameni este că nu își vor pierde locurile de muncă, locurile de muncă și le vor pierde doar cei care sunt în conducerea celor societăți, pentru că se reduc prin comasarea numărul posturilor de director. Hotărârea luată la nivel național este aceea ca acești oameni să nu își piardă locurile de muncă. În urma reorganizării și comasării, va fi o perioadă în care se va reduce și munca pe anumite segmente. Asta nu înseamnă că omul își va pierde locul de muncă, nu sunt prevăzute disponibilizări pe niciuna dintre variantele de lucru pe care se merge la nivel Ministerului Economiei. Spun asta tocmai pentru ca oamenii să știe că nu se pune problema disponibilizărilor, dar comasarea înseamnă implicit alte organigrame” a explicat vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman în conferință de presă.

Florin Roman a precizat că, în varianta comasării, sediul central al Hidroserv va rămâne la Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. interesatu

    luni, 28.01.2013 at 18:34

    Vesti de la Ministerul Economiei ?. Esec! Habar nu are ME de deciziile lui Borza.Informati-va fratilor,atea-s povesti de birou (de redactie) si zvonuri de prefect neinformat !

  2. ion

    marți, 29.01.2013 at 15:11

    sa plece lingaii politici care habar nu au ce produce aceste firme,ex,DRAGOSIN numit director e varza,BODEA MIRCEA care a stat in concediu medical cu anii si acum cand sa intors la servici e plecat tot timpul in oras,de ei nu se ia nimeni ca unul e PESEDIST si alalalt e protejatul lui ATANASIU PNL,o mizerie!!!!

  3. @ion

    marți, 29.01.2013 at 22:24

    Cum sa plece lingaii politici, ca de abia au fost unsi sefi si trebuie sa redreseze economia …. ?!!!!!!!!!!!! Musai sa plece angatii ca din cauza ca au muncit ei, a ajuns economia in prapastie……….. S-ar duce tara asta de rapa daca nu am avea conducatori plagiatori si lingai!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax