Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vezi ce note au luat fotbaliştii de la Unirea la Bacalaureat. Testarea a dat bătăi de cap „alb-negrilor”

Publicat

Scăpați târziu de stresul retrogradării, fotbaliștii Unirii Alba Iulia au trecut și ei prin emoțiile bacalaureatului. Opt sportivi legitimați la echipa din Cetatea Marii Uniri au dat examenul în această vară, iar cinci și-au luat „testul de maturitate”.

Alexandru Vasinca (împrumutat la CS Zlatna) a reușit să fie lider în topul uniriștilor care au susținut examenul de bacalaureat. Acesta a fost admis cu media finală de 8,81. Nici Alexandru Giurgiu nu s-a lăsat mai prejos, fundașul stânga al Unirii a promovat examenul cu  7,20 (acesta a susținut examenul la Vâlcea, în sesiunea specială dedicată olimpicilor). Alin Tănase și Alexandru Marica au promovat şi ei examenul; primul a avut 7,10, iar al doilea 7,06. Ultimul (în ordinea mediilor) este Andrei Gavrilă, care a promovat cu media 6,30.

Printre echipierii Unirii care au  fost respinși la bacalaureat se află și un mare ghinionist, Alexandru Popa (împrumutat la CS Zlatna); acesta a ratat promovarea Bac-ului la doar 4 sutimi, media fiind 5,96. Și portarul Vlad Răducanu e în topul celor care nu au trecut examenul. Goalkeeper-ul Unirii a avut media 5,21.

Alexandru Man (împrumutat la Dinamo I) a fost singurul unirist care a picat Bac-ul la Limba și literatura română, cu 3,25.

Dacă nu vor obține note de trecere în urma contestaţiilor, cei trei fotbaliști ai Unirii vor fi nevoiți să dea din nou examenul, în toamnă. Cei cu medie de 5 își vor alege o materie, în vreme ce Man va susține din nou doar proba scrisă la Limba și literatura română.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. ioana

    marți, 05.07.2011 at 13:09

    felicitari fotbalistilor…dar trebuia precizat ce proble au avut de sustzinut la bac…pt k sa fim seriosi..cine nu stie geografia romaniei un pic de istorie si de romana….de aveau fizica si matematica nu stiu ce era…oricum…felicitri ink o data ce sa zic….

  2. stai usor

    marți, 05.07.2011 at 17:02

    stai usor c’am dat mate m1

  3. nelutu popa

    miercuri, 06.07.2011 at 21:23

    giurgiu nycy nu stie sa scrie in romaneste, cu parintiii in primaria mun alaba .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax