Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vezi unde te poți distra în WEEKEND: ”White Sensation”, karaoke, petreceri tematice și shot-uri „moka” pentru fete

Publicat

Și în acest sfârșit de săptămână, albaiulienii vor avea nenumărate posibilități de a petrece timpul liber și de a se distra. Localurile din oraș s-au pregătit intens pentru acest weekend și îi așteaptă pe toți petrecăreții la karaoke, petreceri cu tematică, invitați speciali și multă distracție.

Vineri, 12 aprilie

Maestrul Tudor Gheorghe revine la Alba Iulia pe 12 aprilie, pentru premiera spectacolului “Ce-am avut şi ce-am pierdut”, bazat pe operele poetului şi dramaturgului Marin Sorescu. Evenimentul este programat la ora 19.00, iar preţul biletului este de 65 de lei.

Tudor Gheorghe va concerta în acompaniamentul tarafului autentic format de Virgil Iordache (vioară), Floricel Gheorghe (ţambal), Liviu Preda (braci), Ionel Feraru (contrabas). Vezi mai multe aici.

Vineri, de la ora 20.00, Art Cafe vă invită la „Balkan Party” by Socol. Petrecăreții vor avea parte de o seară cu muzică balcanică și multă distracție. Intrarea este liberă.

Club Enjoy Life vă așteaptă vineri la o seară de karaoke. Așadar, pregătiți-vă melodiile preferate și luați cu voi gașca de prieteni, pentru că vocile cele mai bune se premiază la „Karaoke night”.

DJ Adrian Eftimie se va ocupa vineri de buna dispoziție a albaiulienilor care aleg să se distreze în Club Allegria. Așadar, cei care vor să asculte muzica celebrului DJ o pot face începând cu ora 23.00.

După atâta ploaie, zile mohorâte și fără soare, la „Papion”, un curcubeu apare! Așadar, vineri, 12 aprilie, de la ora 22.00, sunteți invitați la cea mai colorată petrecere din oraș! Surprizele serii includ, printre altele, Rainbow Cocktails, Rainbow Shots, și … Free Skittles! Intrarea este liberă pentru fete și 10 lei pentru băieți.

 

Sâmbătă, 13 aprilie

Cei care au ajuns la București la „Sensation White Source of Light” pot face o noapte albă la Club Stage, la cea mai tare petrecere din weekend: „Stage White Sensation”. Și pentru că o asemenea petrecere are nevoie de invitați pe măsură, vor fi prezenți rezidenții de la Radio 21 și anume DJ Dark și Shidace, care se vor ocupa de atmosfera din club.

 

Habitat vă așteaptă sâmbătă la „Bass Invasion” o petrecere cu muzică hip-hop, dubstep, grime și glitch. Intrarea este liberă, iar fetele vor primi shot-uri din partea casei.

Și pentru că tot e sâmbătă, 13, Club Allegria vă așteaptă la o seară de distracție în care veți scăpa de toate superstițiile. „Dacă tot e 13, e timpul să nu mai petrecem toată ziua cu frica în gând, cum făceam altădată. Hai să aducem o notă comică superstiţiilor şi să ne bucurăm de o noapte care să rupă <gura târgului>!!”, transmit organizatorii „Superstition Party”.

Întrucât toate petrecerile au fost un real succes, pentru a patra săptămână la rând, „Le Papion” îl aduce din nou, sâmbătă, pe DJ Octave. Intrarea este liberă.

Goldies Pub” vă așteaptă sâmbătă la un super concert live „Sanco Dixi jazz alive” cu Nelu Petcu și Dan Oswald. Spectacolul începe la ora 21.00, iar intrarea este liberă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax