Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Viața fără cash” la agențiile Raiffeisen Bank. Operațiunile de la ghișeu sunt transferate pe sisteme virtuale

Publicat

bani

Din noiembrie, în aproximativ o tremie dintre agențiile Raiffeisen Bank, operațiunile cu numerar se vor efectua exclusiv la MFM/ATM, în zona 24H, existentă în fiecare unitate. Aceste agenții intră în era ”Viața fără CA$H”.

De asemenea, banca are în alte câteva zeci de unități program redus de casierie, pe care îl va adapta continuu, pe măsură ce traficul va scădea și alternativele digitale oferite clientelei vor acoperi o gamă și mai largă de operațiuni cu numerar, potrivit unui comunicat al băncii.

Operațiunile cu numerar pe care le efectuau clienții la ghișeu în cele 129 de unități vor putea fi făcute pe mașini multifunctionale (MFM-uri) sau vor avea soluții alternative (Raiffeisen Online, Smart Mobile, Colectare). Fiecare angajat al băncii va fi pregătit să asiste clienții pentru a învăța să utilizeze eficient toate canalele alternative de plată (ATM/MFM, Online & Smart Mobile).

În cazurile în care nu există soluție alternativă pentru operațiunile care implica cash-ul, clienții vor fi îndreptați către o agenție Raiffeisen Bank din proximitate.

”Anul acesta, contextul pandemiei a accelerat multe proiecte de digitalizare și schimbări curajoase pentru folosirea operațiunilor “fără cash”, iar asta s-a întâmplat nu doar în industria bancară. Pentru noi a fost momentul oportun pentru a face încă un pas spre încurajarea tranzacțiilor digitale. Vrem să dăm tuturor colegilor din agențiile fără casierie posibilitatea de a dedica timp activităților cu valoare adăugată pentru clienți, cum sunt consilierea în vederea înțelegerii tuturor funcționalităților aplicațiilor noastre și a beneficiilor ofertei noastre de soluții financiare”, a spus Monica Udrescu, director executiv rețea de unități Raiffeisen Bank.

Operațiuni la MFM:

Depunere și retragere de numerar, în lei, în și din conturile proprii;

Plata ratelor (lei);

Plata facturi utilități;

Depunere lei în contul terților (clienți Raiffeisen Bank);

Operatiuni de schimb valutar (euro/USD în lei);

Mini-extras de cont;

Interogare sold;

Schimbare PIN;

Deblocare PIN (pentru cardurile Mastercard);

Primire bani prin Western Union.

sursă: hotnews.ro

foto: arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax