Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vicepremierul Kelemen Hunor: Starea de alertă va fi cel mai probabil PRELUNGITĂ, însă foarte multe restricții vor fi ridicate

Publicat

Vicepremierul Kelemen Hunor a declarat miercuri că Guvernul intenţionează să ridice „foarte multe restricţii” în perioada următoare, însă subliniază că starea de alertă va fi, cel mai probabil, prelungită din nou.

„Foarte multe dintre restricţii sunt convins că vor fi ridicate, asta este intenţia noastră, şi după 8 martie o prelungire a stării de alertă pentru o lună de zile va exista”, a declarat vicepremierul, la B1TV.

Kelemen Hunor a adăugat că ridicarea stării de alertă „nu înseamnă că s-a terminat pandemia, că virusul a fost omorât definitiv”, ci că s-a trecut într-o altă fază.

„Din punctul meu de vedere, în primăvară trebuie ridicată starea de alertă dacă nu se întâmplă vreun lucru… În aprilie, mai”, a spus vicepremierul și a adăugat că este „puţin probabil” ca starea de alertă să fie ridicată în 8 martie.

„Intenţia noastră este să mergem spre normalitate, trebuie să vedem ce spun şi specialiştii, că vrei, nu vrei, omul politic se pricepe aproape la orice, dar totuşi trebuie să vedem şi părerea specialiştilor”, a adăugat liderul UDMR.

Foto: Arhivă

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Masca

    joi, 24.02.2022 at 05:29

    Lasa taica prosteala cu specialistii pe care cica i-ati consulta. Aia de se pricep totusi la ceva, sunt ocupati cu PUTINa ingrijorare fata de criza din Ucraina. Ca de vin rusii, aia au alte masti si mascati !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax