Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan: Avem dovezi clare că bugetele declarate la AEP de partide au fost depășite substanțial

Publicat

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan (PNL), a votat  duminică la Școala Generală ”Mihai Eminescu” din Aba Iulia. 

Acesta spune că a votat pentru continuarea proiectelor în administrația publică locală și județeană, dar a făcut totodată și o serie de acuzații, legate de finanțarea locală a campaniei electorale. 

”Am votat pentru continuarea proiectelor atât în ceea ce privește județul cât și municipiul Alba Iulia. Avem și investiții importante în derulare și acestea trebuie finalizate. Avem proiecte sustenabile, nu povești și așa cum i-am obișnuit pe cetățenii județului, noi ne ținem de cuvânt.

Am mai votat și pentru respectarea legii. În campanie toate partidele clamau transparență, corectitudine și acum am constatat că în ceea ce privește finanțarea campaniei, și-au băbut joc pur și simplu.

Avem dovezi clare că bugetele declarate la AEP au fost depășite substanțial, ceea ce este în afara legii. Finanțarea a fost făcută din alte conturi decât cele legale, ale partidelor” a spus Marius Hațegan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax