Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Vicepreședintele CJ Alba, Marius Hațegan, nervos pe Facebook: ”Nu avem nevoie de votul dv. Pe noi ne votează 60% din cetățeni”

Publicat

Vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Marius Hațegan, care este și secretarul general al PNL, i-a transmis unei femei cu care a avut o conversație în contradictoriu pe pagina sa personală de pe o rețea de socializare, că nu are nevoie de votul ei pentru că pe liberali îi votează 60% dintre cetățenii județului. 

Totul a pornit de la o postare a lui Hațegan, pe Facebook: ”Mihalt…localitatea natală, o comuna tot mai aproape de standarde europene”, la care oamenii au început să reacționeze în legătură cu un utilaj despre care au spus că blochează parcarea în curți. Apoi discuția a deviat cu privire la statului de drum județean sau comunal al tronsonului respectiv.

”… în calitate ce cetatean al acestei comune nu as consuma nici tusul de la tamponul de vot ,pt a vota cu astfel de persoane!
Fiecare avem opinii si pareri diferite care trebuiesc respectate” a scris o femeie cu care Hațegan a intrat în conflict prin intermediul mesajelor.

Până la urmă Marius Hațegan pare a se fi enervat și i-a transmis acesteia că nu are nevoie de votul ei.

”Sunteți pe pagina mea nu a primăriei(deși nu ar trebui sa fiți pt ca nu suntem prieteni pe fb) ..pe mine ma-ați întrebat…și eu v-am răspuns…nu avem nevoie de votul dv…pe noi ne voteaza aproape 60% din cetățenii județului pt ca am făcut ceva pt ei…eu reprezint CJ Alba cea mai respectata instituție din județ și nu îmi permit sa dau informatii eronate”.

Marius Hațegan este cel care conduce campania electorală a PNL Alba, pentru alegerile locale din 2020.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Ghib Andrei

    miercuri, 12.08.2020 at 10:03

    Hateganu face spume, întrebat d-un cetățean.
    Și se mira că-l înjură și n-asculta un Pe-Na-L.

  2. Elena

    joi, 13.08.2020 at 07:18

    Câtă nesimțire la dl vicepreședinte. Dna respectiva face parte din cetățenii care urmeaza să voteze daca nu stiti. Să știți că lumea s-a cam săturat de PNL+PDL, ca n-ați prea făcut nimic in Alba Iulia pentru cetățeni, pentru oraș, ci v-ați văzut de interesele voastre.
    O întrebare atât pentru primar cât și pentru CJ Alba din care faceti si dv. parte.
    DE CE NU AȚI RENOVAT ȘTRANDUL DE ATÂȚIA ANI? Ca să le meargă bine celorlalți de-ai voștri, sau să nu vă deranjeze că v-ați făcut case pe acolo? Cum s-a putut construi clădire exact lângă universitate, unde n-ar fi voie că sunt monumente istorice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate