Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Florin Roman acordă audienţe online locuitorilor din Alba

Publicat

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman anunţă că pune la dispoziţia cetăţenilor care doresc să discute probleme administrative au opţiunea de a-l contacta online.

„Pentru a scurta  distanţa faţă de cetăţean şi pentru o comunicare cât mai eficientă, am decis, ca, pe lângă programul stabilit de audienţe la sediul Consiliului Judeţean Alba, să acord şi audienţe online. Cei care doresc să avem discuţii punctuale şi nu se pot deplasa la sediul Consiliului Judeţean Alba, mă pot contacta pe Facebook sau pe adresa de mail cjalba@cjalba.ro. În limita timpului disponibil, voi răspunde prompt la toate întrebările dumneavoastră, care vizează probleme de interes cetăţenesc. Pentru mine, comunicarea cu cetăţenii reprezintă o prioritate, atât timp cât voi ocupa o funcţie publică aleasă”, a transmis Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax