Connect with us
Publicitate

SPORT

Vicepreşedintele de la Europa Alba Iulia a confirmat trecerea lui Neluțu Popa la Centrul de copii şi juniori

Publicat

Potrivit declaraţiilor vicepreședintelui Liviu Coacăză, Europa Alba Iulia a semnat cu Neluțu Popa, iar acesta se va ocupa de centrul de copii și juniori al echipei.

Chiar dacă oficialul Europei a confirmat mutarea, antrenorul Neluțu Popa confirmă doar negocierile. ”Încă nu am semnat cu Europa, se poartă doar negocieri și cam atât”, a spus antrenorul albaiulian,

Întrebat de o  eventuală revenire la Unirea Alba Iulia, acesta a oftat și a evitat elegant orice răspuns cu privire la acest subiect. ”Prefer să nu spun nimic despre Unirea Alba Iulia, prefer să tac mai bine”, a mai spus Neluțu Popa.

Neluțu Popa va avea la dispoziție pentru a pregăti juniorii atât terenul oficial de joc al complexului „Mureșul” din Drâmbar, cât și două terenuri cu suprafață sintetică, aflate tot la Drâmbar.

Europa Alba Iulia este în aceste momente la mâna grupării CS Zlatna, în ceea ce privește eșalonul în care vor evolua sezonul viitor. Dacă CS Zlatna va primi loc, Europa Alba Iulia va face rocada cu echipa din Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax