Connect with us
Publicitate

POLITICA

Vicepreşedintele PNL Alba, despre varianta întoarcerii lui Crin Antonescu la conducerea partidului: „Este un lider respectat, dar depăşit”

Publicat

florin roman, ACL Vicepreşedintele PNL Alba, Florin Roman, spune că nu susţine mesajele recente din mediul online privind revenirea lui Crin Antonescu la conducerea partidului. Potrivit acestuia, ar însemna ca liberalii să înlocuiască „un tânăr de perspectivă cu un lider în retragere”.

Florin Roman susţine că întoarcerea fostului preşedinte liberal Crin Antonescu la conducerea PNL nu este o soluţie pentru reformarea partidului. Vicepreşedintele PNL Alba punctează că Antonescu „este un lider respectat, dar depăşit”.

„Există mesaje de susţinere potrivit cărora revenirea lui Crin Antonescu la reformarea PNL să înceapă prin întoarcerea lui Crin Antonescu. Adică să înlocuim un tânăr de perspectivă cu un lider în retragere. O fi şi asta o soluţie de resetare politică. Nu am nimic cu susţinătorii lui Crin, le respect punctul de vedere. Nu sunt însă de acord cu el.

Ca şi combatant liberal, care şi-a rupt pingele în campanie pentru Crin, nu pot să uit cum PNL în acea perioadă însemna Chiţoiu şi Ruşanu, marii sforari ai PNL! Nu pot uita că în funcțiile numite, meritocraţia a dispărut complet, iar PNL era partidul oamenilor lui Ruşanu şi Chiţoiu, nu al liberalilor!

Nu pot uita cum Johannis era pus la colț, deși public era agreat! Nu pot uita cum Tăriceanu practic a fost invitat să părăsească PNL!

Nu pot uita cum nevestele au ajuns pe primele locuri la europarlamentare!

Așadar, prefer un lider din generația tânără, apropiat de Klaus Johannis şi de vocea străzii, decât „garda pretoriană” a unui lider respectat, dar depășit”, declară Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax