Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Vicepreşedinţele PNL Alba, Florin Roman va intra pe listele de candidaţi USL la Consiliul Judeţean Alba

Publicat

Deşi se vehicula că va candida doar la Senat, pe Colegiul uninominal 1 Alba, Florin Roman vrea să obţină şi un loc în Consiliul Judeţean Alba, pentru a putea susţine proiectul „Alba Iulia – Capitală Culturală în 2020”. Vicepreşedintele PNL Alba a anunţat că va candida pentru o funcţie în CJ Alba la alegerile de vara aceasta, din partea USL.

Roman susţine că decizia sa de a candida pentru un loc de consilier judeţean nu are la bază o dorinţă politică, ci pur şi simplu crede că din această poziţie va putea susţine mai bine acest proiect, la care nu este dispus să renunţe. „Urmează alegerile locale, unde mi-am depus candidatura la Consiliul Judeţean, iar, dacă voi câştiga, primul proiect pe ordinea de zi a Consiliului, pe care îl voi supune la vot, va prevedea ca autorităţile locale şi judeţene să devină membre în ONG, iar comisiile de specialitate să lucreze la elaborarea caietului de sarcini. Eu nu îmi pierd speranţa şi nu voi renunţa, USL susţine această campanie, iar PDL, nu. Dacă nu vom avea majoritate la alegeri, înseamnă că proiectul e compromis”, a declarat Florin Roman.

Intenţia lui Florin Roman de a candida pentru un loc în Consiliul Judeţean explică multiplele atacuri pe care acesta le-a făcut în ultima perioadă în presă, la adresa preşedintelui CJ Alba, Ion Dumitrel. Liberalul îl acuza pe Dumitrel că nu a făcut nimic în decursul mandatului său pentru dezvoltarea judeţului Alba.

Din cadrul USL Alba, pe listele candidaţilor la Consiliul Judeţean Alba mai sunt incluşi şi Ioan Dîrzu – PSD, Ioan Florea – PSD şi Mihai Nicuşor – PNL.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Sydney

    marți, 06.03.2012 at 14:39

    Domnul Florin Roman cu siguranta va obtine locul care i se cuvinte in Consiliul Judetean. Si la alegeri nu cred ca nu va avea majoritatea. Si cel mai important e ca decizia sa de a candida nu are la baza o dorinta politica ci faptu ca va sustine mult mai bine proiectul ” Alba Iulia Capitala Culturala 2020 ” din acest lucru se vede clar cat de mult crede in acest proiect si cu siguranta n 2020 se va realiza.

    • gelu

      marți, 06.03.2012 at 15:05

      fugi ma de-aici!

    • romana

      miercuri, 07.03.2012 at 06:57

      HA HA HA, Vai de noi!

  2. Florin Roman

    marți, 06.03.2012 at 15:18

    Multumesc de încredere. Eu chiar cred in ceea ce afirm, rămâne ca peste 3 luni sa aflam cine are dreptate. Pana atunci insa puteți susține proiectul chiar dacă este susținut de un liberal. El aduce câștig unei întregi comunitati. Nu cred ca orice fapta buna trebuie sa rămână nepedepsita.

  3. vali

    marți, 06.03.2012 at 16:43

    mare om, mare caracter … 🙂 just kidding

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax