Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vicepreşedintele PSD Alba, Victor Negrescu este noul consilier al ministrului Energiei. Sunt şi alte propuneri pentru funcţii la Bucureşti

Publicat

YouTube video

Social-democrații din Alba încep să își instaleze oamenii pe fotoliile din ministere, iar primul reprezentant al partidului care va face lobby pentru proiectele județene la București este vicepreședintele PSD Alba, Victor Negrescu. Acesta este noul consilier al ministrului Energiei, Constantin Niță.

Prezent în conferința de presă a PSD Alba, Negrescu a punctat care vor fi atribuțiile sale în respectivul minister, precum și proiectele județene pentru care va face lobby în capitală: „Atribuțiile mele în acest minister se referă la mai multe proiecte printre care inclusiv cele energetice legate de județul Alba. Avem la nivelul acestui județ mai multe puncte extrem de importante pentru acest domeniu, printre care Cupru Min, Roșia Montană, Hidroelectrica, Electrica, deci este un domeniu foarte important pentru județul Alba… îmi propun ca tot ceea ce există la nivelul județului Alba, ca și exploatații minerale sau resurse naturale să aducă beneficii comunităților locale… un exemplu elocvent este Cupru Min, unde avem la nivelul administrației locale o dorință ca această companie să servească mai mult intereselor locale și este un lucru pe care eu voi căuta să îl promovez. Este important să ieșim din retorica aceea, că este important să facem de toate, să rezolvăm orice și de fapt nu rezolvăm nimic. Mie, personal, nu îmi place retorica aceasta și eu sper ca la nivelul Ministerului Energiei ceea ce am spus astăzi să se transforme ușor în rezultate concrete”, a explicat Victor Negrescu.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu a precizat că Negrescu nu este singurul social-democrat din judeţ pentru care s-au făcut propuneri la București în vederea ocupării unor funcții în ministere. Acesta a explicat că, în funcție de necesitățile care există acolo și de domeniile căutate, patru sau cinci persoane din Alba au fost promovate de la județ pentru astfel de posturi. Dîrzu s-a ferit însă să îi nominalizeze punctual precizând doar că Ovidiu Jidveian, prezent la rândul său în conferința de joi, va duce mai departe proiectele și activitățile PSD: „Aceste acțiuni vor continua probabil și prin prezența lui Ovidiu Jidveian în perioada următoare și eu sper ca încă câțiva colegi să fie promovați pe diverse funcții în cadrul unor ministere unde să aducă beneficii pentru județul nostru… îmi pare rău că nu pot să îi nominalizez, dar nu vreau să uit pe cineva dintre ei”.

La rândul său, Jidveian a completat că: „nu mai vreau să lansăm informații potențiale sau pe surse, haideți să ne raportăm la ce se va publica în Monitorul Oficial, iar când o să avem o certitudine o să spunem. În următoarele două săptămâni poate o să vă putem spune ceva”.

În ceea ce îl privește pe tânărul social-democrat care a primit deja postul în Ministerul Energiei, Victor Negrescu susține că îl recomandă pentru această funcție studiile pe care le are, precum și activitatea întreprinsă ca vicepreședinte al PSD Alba. Negrescu este absolvent  MBA în administrarea afacerilor, colaborând cu o instituție din Franța, dar și doctorand în relații internaționale.

Munca social-democratului în minister nu va fi una dificil de realizat deoarece acesta nu va fi nevoit să parcurgă drumuri lungi pâna la serviciu. Deși este membru al organizației din Alba, Negrescu locuiește la București.

FOTO: Cristina NICOLA

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. interesatu

    duminică, 17.02.2013 at 15:49

    Se pare ca exista o penurie de PSD-isti destepti in Alba si se apeleaza la bucuresteni. Ba, noi arbelenii nu suntem buni de sefi ?

  2. anonim

    miercuri, 03.04.2013 at 17:45

    domnul Negrescu se lauda cu activitatea facuta pe cont propriu…lauda de sine nu miroase a bine dl negrescu. cred ca ati reusit si datorita ajutorului dat de multi ceilalti fraieriti si mintiti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax