Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Vicepreşedintele UNPR, Vasile Crişan, invitat la „Testul de sinceritate”. Emisiunea va fi difuzată luni dimineață

Publicat

Vicepreşedintele UNPR, Vasile Crişan este invitatul din această săptămână la „Testul de sinceritate” Alba24. Va răspunde întrebărilor adresate de cititori, adversari politici şi cele formulate de moderatorul emisiunii, jurnalistul Dan Lungu.

Vasile Crişan a părăsit PDL la sfârşitul anului trecut şi a devenit vicepreşedinte la nivel naţional al UNPR şi prim-vicepreşedinte al aceleiaşi formaţiuni politice, la nivel judeţean. Este, de asemenea, director ROMARM din 2010. Anterior, acesta a fost consilier judeţean PDL, apoi subprefect de Alba şi acum este candidat din partea UNPR la alegerile locale pentru funcţia de primar al Alba Iuliei.

Vasile Marius Crişan va vorbi despre ascensiunea sa în viaţa publică, despre posibile alianţe politice în contextul alegerilor locale din acest an, candidaturi din partea UNPR pentru primării şi Consiliul Judeţean, dar şi despre evoluţia Fabricii de Arme, a UM Cugir şi angajări anunţate în zonă.

Pentru a-i adresa întrebări, vă rugăm să postaţi comentarii la acest articol sau să trimiteţi mesaje pe adresa redactie@alba24.ro, până vineri, la ora 17.00. Întrebările voastre vor fi adresate invitatului, de către jurnalistul Dan Lungu. Nu rataţi următoarea ediţie a emisiunii „Testul de sinceritate”, pentru a vedea cum a răspuns.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Costi

    vineri, 06.04.2012 at 13:51

    Intrebare pentru domnul Crisan : In ce stadiu se afla proiectul ” 500 de angajari la Cugir ” ?
    Comentariu : Domnul Crisan sare cu foarte mare usurinta de la un proiect la altul, declarand de curand ca a convins conducerea Ministerului Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului ca este fiabil pentru Orasul Cugir infiintarea unor programe tehnice care sa sustina cu resursa umana calificata cele doua uzine !
    Domnule Crisan, cu tot respectul, va rog sa va documentati inainte sa faceti vreo declaratie de presa. La Cugir sunt foarte multe persoane calificate in domeniu si unele chiar si cu multa experienta si stau cu diplomele intr-un dosar acasa fara niciun venit pentru ca sunt fara ocupatie. Cel mai bine ar fi daca ati incepe cu angajarile si pe urma sa analizati presupusul deficit de personal calificat. Vreau sa va transmit ceva ce va place dumneavoastra sa afirmati : Fapte nu vorbe, domnule Crisan !

  2. cetatean

    vineri, 06.04.2012 at 18:15

    Domnule Crisan, nu considerati ca veti fi doar un candidat formal la Primaria Alba Iulia avand in vedere relatia si coalitia PDL – UNPR ? Care este scopul acestei candidaturi impotriva fostului dvs sef de partid Mircea Hava, cu care de altfel ati si raman in relatii foarte bune ? Nu cumva veti fi un „iepuras” care are misiunea sa mai „rupa” ceva de la Potor ? Sau planuiti o retragere strategica in prag de alegeri cu recomandarea pentru votantii dvs sa-l aleaga pe Hava ?

  3. postelnicu

    vineri, 06.04.2012 at 18:21

    Este adevarat ca ati fost ofiter de informatii ? Mai sunteti in structuri ? Cum explicati trecerea dvs din servicii direct in pozitia de sef de cabinet al fostului prefect PSD de Alba Ioan Rus ?

  4. Primar de kko

    miercuri, 11.04.2012 at 08:29

    Crisan nu a fost OFITER de informatii ci doar PLUTONIER la SPP, adica paznic pe la unii politicieni, cum ar fi RUS fostul ministru de interne care l-a bagat in PSD, apoi a urmat PLD, apoi PDL, apoi UNPR…si la final cred ca ii va sta bine la BULAU.
    E un *******fara pregatire, asa zisa pregatire de jurist nu este decat un petec de hartie ********* de la o facultate- fantoma. ***** si speculeaza oricare situatie care ii aduce avantaje materiale, cere direct ***** si *********, a adus ROMARM in faliment si incearca sa vanda armament la tot felul de golani traficanti. E un pericol national, la conducerea CN ROMARM.Nu are nevoie ALBA IULIA de un asemenea specimen ****** ****** comportamental, ****** si lipsit de moralitate.

  5. industria de aparare

    joi, 31.05.2012 at 18:10

    Sa-l ajute cel de sus sa ajunga primar SA SCAPAM DE ACEST INDIVID care ne-a facut industria de ras. Intrebati-l de intalnirea din Bahamas cu cei mai mari infractori din lume, fratii Weigand, condamnati in SUA la 960 de ani fiecare. Ce afaceri a facut cu acestia ? Puneti-i in fata declaratia dlui deputat Ion Stan din comisia SRI care are dovezi cat de**** e acest individ ! Cetateni din Alba Iulia si voi cugireni nu va lasati pacaliti de acest individ. ***

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax