Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viceprimarul din Alba Iulia, Emil Popescu, reacționează după ce Marius Hațegan a criticat haosul din oraș provocat de lucrări

Publicat

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, reacționează după ce Marius Hațegan, a spus că ”de trei ani de zile, albaiulienii îl aud la tot pasul pe primarul Gabriel Pleșa cum spune că va face și va drege, rând pe rând, câte în lună și în stele.”. 

”Logica din articolul domnului Marius Hațegan (vezi AICI comunicatul de presă), unde 100% = 100% + 10%, spune destul de multe despre candidatul PNL la Primăria Alba Iulia!

Ultimul atac al domniei sale la conducerea Primăriei este, la fel ca celelalte, o dezinformare, care văd că devine “marcă înregistrată”.

Marius Hațegan știe bine, de altfel, că actualul primar, Gabriel Pleșa, NU a avut vreodată în subordine, ca viceprimar, Direcția Tehnică, cea de Urbanism sau de Programe, dar cu toate acestea repetă obsesiv sintagme precum ”greaua moștenire” sau ”pălăria lăsată de vechea administrație”.

Personal, sunt foarte dezamăgit să-l văd că merge să se pozeze pe strada Emil Racoviță, în cartierul Orizont sau la canalul colector din Micești, dând impresia unor,,merite deosebite” în ceea ce privește derularea acelor proiecte.

Asta, în condițiile în care el personal nu a pus nici un punct și nici o virgulă pentru aceste investiții.

Din decență și de la înălțimea demnității publice pe care o ocupă, de vicepreședinte al Consiliului Județean Alba, domnul Hațegan ar trebui să renunțe în a arunca cu neadevăr și “noroi” în actuala administrație din Alba Iulia.

Efectiv, NU poți veni cu minciuni de genul ”Primăria nu verifică calitatea lucrărilor pe loturile de mobilitate urbană”, în condițiile în care avem contractate servicii de dirigenție de șantier și se respectă Programul de Control al Calității Lucrărilor, sub supravegherea Inspectoratului de Stat în Construcții.

Nu poți ”intra cu picioarele” în bugetul Alba Iuliei, să impui un anumit vot consilierilor locali PNL (care ar trebui să fie dictat de conștiință, nu de la sediul de partid), să condiționezi aprobarea bugetului municipiului de transferul unor sume considerabile lăsând fără finanțare proiecte pentru care sunt semnate contracte de lucr[ri (Muzeul Copilului), la proiectele de MOBILITATE URBANĂ, unde exista un pre-acord cu BERD.

Care a fost strategia, alta decât aceea de a pune în dificultate actuala administrație și, de fapt, orașul unde vreți să fiți ales primar, domnule Hațegan?!

Dacă nu vreți sau nu sunteți în stare să sprijiniți Primăria Alba Iulia și pe albaiulieni, încetați, domnule Hațegan, să mai transmiteți, în spațiul public, informații eronate! Riscați să deveniți ridicol inclusiv pentru susținătorii pe care îi mai aveți.

În ceea ce mă privește, rămân dedicat muncii în administrația locală. Iar discursurile politicianiste venite din partea adversarilor mă lasă rece. Mai ales atunci când sunt clădite pe neadevăruri. Albaiulienii s-au săturat de povești. Nu mai ține ”figura”, a spus Emil Popescu într-un răspuns dat candidatului PNL Alba Iulia la primăria orașului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

7 Comentarii

7 Comentarii

  1. pilu

    miercuri, 05.07.2023 at 15:47

    Nu vă mai luaţi după aberaţiile unui om care a „aterizat” forţat în Alba Iulia. Ăsta nu are nimic în logica a ceea ce gândeşte, aşa că….trage apa.

  2. Vic

    miercuri, 05.07.2023 at 16:30

    Orașul ăsta are parte numai și numai de incompetență.
    Păcat că primarul Pleșa pleacă urechea la toți „bunii” sfătuitori din primăria Alba Iulia.
    A făcut greșeala să se înconjure de oameni de slabă calitate, ceea ce nu este un câștig deloc.
    În ceea ce privește dezastrul făcut de lucrările din oraș, lăsați că ne va merge mai bine când sunt finalizate (pentru cine mai crede poveștile fără sfârșit ale aleșilor cu creieraș redus).
    Lasă, domnule Popescu, lauda că ești dedicat (cui?), probabil toți sunteți acolo pe interes personal. Ar trebui ca cei care vor să fie aleși să-și asume și să nu mai fie vreodată remunerați de nici un fel. Atunci vom vedea câți se vor mai dedica interesului public! Atunci vom vedea care mai iese cu declarații să ne spună ce bine ne va fi și câte ne fac ei nouă. Hai, sictir. Vă umpleți de bani și de foloase și ziceți că munciți în interesul cetățenilor. Cine mai crede vorbele astea?

  3. Unul

    miercuri, 05.07.2023 at 17:40

    Așadar opiniunea publică, așa cum se vede și din postările de mai sus, nu mai se lasă dusă de gargara aleșilor-culeșilor neamului. Actualul primar o fi fost plin de bune intenții” smart” însă l-a depășit, cu mult, practica bat-o vina. Așa că orașul smart va fi tooot smartoit după chipul și asemănarea băgătorilor de seamă, peicepuți foc.

  4. Pripon Marius

    miercuri, 05.07.2023 at 19:28

    Atât Pleșa cât Hategan nu merită să fie aleși pentru funcția de primar!Orașul Alba Iulia are nevoie de o persoană dedicată prin fapte cum este de exemplu primarul sectorului 5 Cristian Piedone,care este de dimineața si până seara este acolo jos intre cetăteni! Să nu uităm de că Pleșa si Hategan provin din același partid care si acum conduc dezastros primăria Alba Iulia! PNL+USR= ZERO REALIZĂRI PENTRU NOI CETĂȚENII!

  5. facsimil

    miercuri, 05.07.2023 at 20:04

    tăiați pensiile speciale și toate bonusurile și indemnizațiile grase.
    în felul ăsta scăpăm de scursuri și de incompetenți, deoarece aceștia urmăresc doar câștigurile.

  6. Sanda

    joi, 06.07.2023 at 09:02

    Are dreptate domnul HATEGAN, Alba are ,,PRIMARI MINCINOSI, si in zonele rurale, care umbla numai după CIOLAN , incompetenți care nu au habar sa lucreze cu fonduri UE. Tin satele ne iluminate( nu schimba becurile arse).
    Din cate am văzut, Plesa sa prost cu conducerea în investiții!

  7. unul

    sâmbătă, 08.07.2023 at 00:39

    E o vorbă „câinii latră, ursul merge”.
    Până la alegeri cine are de muncă, să muncească.
    Pentru că atunci când va veni momentul realizările stau în fața promisiunilor.

    Dacă poporul a ales prost, poporul plătește… nu?

    Si a arăta cât de rea e alegerea actuală, e acțiunea unei soacre de a-și amărî plodul pentru deciziile deja luate. Sunt probleme? Caut soluții și rezolv, nu fac doar zarvă.

    Câinii latră, ursul merge…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax