Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Viceprimarul Liviu Basaraba de la Blaj renunţă la funcţia din administraţia locală, din motive medicale

Publicat

Reprezentanţii Primăriei Blaj anunţă că viceprimarul Liviu Basaraba a decis să renunțe la funcția din administraţia locală, iar motivul pentru această hotărâre este reprezentat de starea de sănătate. În locul său, consilierii locali vor desemna o altă persoană, în şedinţa din 16 iulie.

“Doresc să mulțumesc pentru încredere și colaborare primarului Gheorghe Valentin Rotar și Consiliului Local, funcționarilor publici din cadrul aparatului de specialitate, angajaților contractuali ai Serviciului Public de Interes Local, Poliției Locale, cât și tuturor instituțiilor publice și agenților economici cu care am colaborat pe parcursul mandatului meu de viceprimar al municipiului Blaj. Totodată, țin să vă asigur de toată colaborarea și sprijinul meu în calitate de consilier local în Consiliul Local Blaj pentru toate proiectele care vor asigura dezvoltarea durabilă a municipiului Blaj”, a precizat Liviu Basaraba în adresa înaintată în data de 10 iulie Consiliului Local și primarului Gheorghe Valentin Rotar.

“Indubitabil, atât pentru administrația publică locală cât și pentru mine, această plecare reprezintă o pierdere însemnată. Sănătatea este însă mai importantă. Sunt sigur că el va rămâne în continuare alături de mine și de colegi pe tot parcursul proiectului nostru de modernizare a orașului. Pentru reușitele, performanțele și implicarea sa, eu vreau să-i mulțumesc public”, a declarat primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Liviu Basaraba a fost ales consilier local pe listele Partidului Democrat Liberal și a ocupat funcția de viceprimar din iunie 2008. Acesta îşi păstrează în continuare funcţia de consilier local.

Liviu Basaraba are 49 de ani şi este originar din Blaj. Este căsătorit şi are doi copii, A absolvit Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj Napoca – Colegiul Universitar Agricol – promoţia 2007 şi este licenţiat în tehnologia vinului si a produselor derivate.

Până în 2008, a fost manager la “Dacomar Plus” SRL, fiind asociat la această firmă. Este membru PDL din anul 2000 şi secretar al organizaţiei municipale a partidului. Este pasionat de speologie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax