Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, somează firmele de telefonie și internet. Ce nemulțumiri are

Publicat

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, somează firmele de telefonie și internet să demonteze cablurile nefuncționale, care atârnă pe blocurile din Alba Iulia.

Popescu a precizat că primăria a trimis documente către firmele în cauză. Potrivit documentului în cauză, firmele au la dispoziție trei zile să dea jos cablurile.

”Am somat firmele de telefonie și internet să demonteze cablurile nefuncționale care atârnă pe blocurile din Alba Iulia!

Documente în acest sens au fost trimise de către Primăria Alba Iulia companiilor vizate. Firmele au la dispoziție, de la primirea acestui act, un termen de trei zile pentru a rezolva problema.

În caz contrar, cablurile vor fi demontate, fără nici un aviz prealabil, de către autoritatea locală.

Situații similare se regăsesc în mai multe zone din oraș. Vă aduc aminte doar de blocurile M, din Cetate, care, după renovare, sunt înțesate de cabluri care arată mai mult decât inestetic.

Plângeri în acest sens au venit și din partea mai multor cetățeni care, pe bună dreptate, sunt deranjați de aceste aspecte.

Primăria Alba Iulia înțelege să ia aceste măsuri în spiritul legii și în concordanță cu plângerile repetate ale locuitorilor din zonele unde există astfel de probleme.

Rog cetățenii să îmi aducă la cunoștință orice aspect similar pentru a putea rezolva, în termen cât mai scurt, astfel de situații”, a scris viceprimarul Popescu pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Mircea

    joi, 03.11.2022 at 17:12

    Felicitari dl Vice !
    Daca montati si intre blocuri,pe trotuare,acei stalpisori care sa blocheze „urcatorii de masini pe trotuare” meritati toate laudele !!!
    str.Arnsberg nr4

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax