Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Viceprimarul Popescu, în război cu firmele din Alba Iulia care aruncă gunoiul unde nu trebuie: Amenzi de peste 31.000 de lei

Publicat

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, somează firmele din Alba Iulia să nu își mai arunce gunoiul în pubelele destinate cetățenilor. Acesta a precizat  că în ultima perioadă, au fost verificați 416 agenți comerciali. În urma verificărilor s-au încheiat 35 de procese verbale și au fost aplicate amenzi în valoare de 31.600 de lei

”Sunt câteva săptămâni de când, în mod constant, le-am pus în vedere societăților comerciale din municipiu să încheie contracte cu operatorul de salubritate și să își depoziteze gunoiul în pubelele pe care le primesc în mod legal.

Am atenționat, am repetat și am amendat, inclusiv în baza unor imagini obținute de pe diferite camere de supraveghere.

Am și sperat, vă spun sincer, că firmele aflate cu „musca pe căciulă” vor proceda onest și că vor intra în legalitate.

Altfel, e o lipsă de respect și o palmă repetată pe obrazul albaiulienilor care plătesc ridicarea gunoiului la pachet cu deșeuri care nu sunt ale lor.

Sunt tot mai multe situații în care cetățenii îmi semnalează acest aspect, lucru sesizat și de presa locală. Așadar, celor care nu înțeleg cu „vorba bună” nu le pot spune decât că vor trebui să bage mâna în buzunar și să achite amenzile prevazute de lege.

Am cerut Poliției Locale să intensifice controalele, să identifice persoanele vinovate și să aplice sancțiunile în vigoare.

Precizez faptul că, în ultima perioadă, au fost verificați 416 agenți comerciali, s-au încheiat 35 de procese verbale și au fost aplicate amenzi în valoare de 31.600 de lei.

De asemenea, rog cetățenii care doresc să înainteze plângeri în acest sens să o facă la sediul Primăriei Municipiului Alba Iulia”, a scris Emil Popescu pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. marius

    marți, 25.10.2022 at 17:56

    Problema este domnule Popescu ca angajatii primariei ii doare in cot de reclamatile cetatenilor pasandule de la primarie la politia locala, te trimit sa faci reclamatie la politia locala de parca nu tine de primarie, asta este una ,dar sa-mi aratati unde se poate face reclamatie online la politia locala…..nicaieri va spun eu , exact pentru acest fapt nu exista ca sa nu aiba de lucru, mai bine stau la umbra intre blocuri

  2. marius

    marți, 25.10.2022 at 17:58

    Plangeri exista dar verificati solutionarea lor

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax