Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, în AUTOIZOLARE după întâlnirea cu ministrul Bode

Publicat

Vicepriamarul cu atribuții de primar, Voicu Paul a intrat la izolare după întâlnirea avută cu Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, pe Lotul 1 al autostrăzii A10. 

Anunțul de autoizolare a fost făcut de Voicu Paul într-o postare pe Facebook, pe care o redăm mai jos:

”Odată întors de la întâlnirea cu ministrul Lucian Bode am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului testului la care va fi supus ministrul transporturilor.

Este o măsură pe care o iau pentru că, în aceste zile, trebuie să fim, în primul rând, responsabili.

Nu am avut niciun contact direct cu dl. Bode și pe parcursul întâlnirii de pe șantierul autostrăzii distanța dintre noi a fost suficient de mare pentru a-mi asigura siguranța sănătății.

Dar e mai „safe” pentru toți să iau o astfel de decizie.

Am obligația și datoria de a respecta sănătatea celor de lângă mine. Primăria Alba Iulia are autonomie de funcționare indiferent de cine intră în izolare. De data asta se întâmplă să fiu eu. Până nu putem conta pe analize reale și asumate în privința domnului Bodea, e bine să facem lucrurile exact așa cum cer specialiștii. Voi rămâne conectat la munca mea prin tot ceea ce ne oferă tehnologia” a transmis Voicu Paul.

CONTEXT

Reamintim că în autoizolare a intrat și primarul Sebeșului, alături de viceprimarul municipiului, Dorin Nistor și respectiv Adrian Bogdan, în urma vizitei de lucru a Ministrului Transporturilor, Lucian Bode.

Mai exact, vineri, 13 martie, Ministrul Transporturilor a făcut o vizită pe șantierul autostrăzii A10, Lotul 1.

CITEȘTE ȘI: Primarul și viceprimarul din Sebeș s-au AUTOIZOLAT la domiciliu, în urma vizitei ministrului Bode, pe șantierul autostrăzii A10

Chiar în timpul vizitei a fost făcut public că senatorul constănțean Vergil Chițac (57 ani) PNL și soția acestuia au fost depistați pozitiv cu coronavirus.

În timpul vizitei, ministrul Bode a fost însoțit de mai mulți reprezentanți ai administrației județene și locale: prefectul Nicolae Albu, viceprimarul cu atribuții de primar al municipiului Alba Iulia, Voicu Paul, președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, Dorin Nistor primarul din Sebeș și viceprimarul Adrian Bogdan.

De asemenea au fost prezenți reprezentați ai firmei Pizzaroti, CNAIR, dar și peste 10 jurnaliști.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. gicu

    vineri, 13.03.2020 at 15:15

    Dar e mai „safe” pentru toți să iau o astfel de decizie — serios ?????
    Chiar nu mai stim deloc limba romana ???
    Ne batem pur si simplu … si constient … joc de idnetitatea noastra nationala …
    R U S I N E !!!!!

  2. pilu

    vineri, 13.03.2020 at 19:47

    Ceteras ce calitate avea acolo, ca nu l-ati pomenit ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax