Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Victima unui vecin de bloc: O femeie din Sântimbru a ajuns la spital cu faţa plină de vânătăi

Publicat

O femeie de 57 de ani din Sântimbru a ajuns la spital, cu contuzii în zona toracică şi vânătăi la nivelul feţei, după ce a fost lovită cu cruzime de un tânăr de 19 ani. Băiatul este vecin cu victima, în blocul în care aceasta locuieşte şi se pare că nu femeia ar fi fost cea pe care atacatorul o avea în vizor, ci fiul acesteia.

Incidentul a avut loc joi, când femeia s-a trezit în casă cu tânărul care a început să o lovească. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, anterior, între agresor şi fiul victimei au avut loc unele neînţelegeri, iar acesta a pătruns în locuinţa femeii căutându-l pe fiul ei. Apropiaţii celor doi susţin că băiatul ar consuma substanţe etnobotanice, iar acesta este motivul pentru care devine agresiv.

Revoltaţi de incidentul ce a tulburat liniştea blocului de locuinţe sunt şi vecinii care spun că băiatul şi gaşca lui terorizează frecvent cartierul. Singura care îi ţine partea băiatului este bunica acestuia, care îl consideră nevinovat de acuzaţiile ce i se aduc şi susţine că victima e cea care a mai avut conflicte cu vecinii.

Poliţiştii continuă cercetările, iar în funcţie de concluziile expertizei medico-legale, va fi făcută încadrarea juridică a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax