Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

„Victor Construct” Botoşani are interzis pe şantierul ANL din Alba Iulia. Nu a ajuns la un compromis cu „Start Construct”

Publicat

Lucrările la blocurile ANL de la intersecţia străzilor Deunata şi Nazaret Ilit au fost sistate, iar predarea acestora nu se va realiza până când reprezentanţii firmelor „Start Construct” Alba Iulia şi „Victor Construct” din Botoşani vor ajunge la un acord privind modalitatea de facturare şi realizarea plăţilor restante. În ciuda întâlnirilor repetate din aceste zile, cele două firme nu au reuşit să ajungă la un compromis.

Patronul firmei albaiuliene de construcţii, Gheorghe Todea ne-a explicat că, în acest sfârşit de săptămână şi inclusiv luni, au avut loc discuţii cu reprezentanţii „Victor Construct” Botoşani. Deşi aceştia au dat semne că ar fi de acord cu cererile celor de la „Start Construct”, lucrurile au luat din nou o întorsătură neaşteptată, luni, în momentul în care antreprenorul moldovean a refuzat să semneze un angajament de plată. Potrivit declaraţiilor lui Todea, firma din Botoşani ar fi fost iniţial de acord să achite doar 4 miliarde lei vechi din cele 18 miliarde lei vechi, pe care „Start Construct” trebuie să le plătească la bancă şi furnizori, aşa că oferta a fost refuzată.

Reprezentanţii „Victor Construct” şi-au recunoscut, în cadrul întâlnirii de duminică, o parte din vină pentru întârzierile de plată, dar au aruncat responsabilitatea în sarcina inginerului care răspunde către ANL din partea firmei. Deasemenea, aceştia au recunoscut lucrările realizate de „Start Construct”, dar au refuzat să semneze un angajament de plată. Potrivit lui Gheorghe Todea, lucrările au fost sistate, iar accesul muncitorilor de la „Victor Construct” pe şantier nu va fi permis până când nu se vor parafa condiţiile şi data la care se vor realiza plăţile. Discuţiile vor continua şi în zilele următoare, în prezenţa unui reprezentant legal din partea celor două firme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax