Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Negrescu: „Am votat pentru o voce puternică a României în Uniunea Europeană”

Publicat

„Am votat pentru o voce puternică a României în Uniunea Europeană. Am votat pentru a susține acele măsuri sociale utile cetățenilor, pentru milioanele de euro investite în dezvoltarea locală. Am votat pentru acei oameni care știu și au demonstrat că pot reprezenta România cu profesionalism, pentru oamenii potriviți la locul potrivit”, a declarat candidatul PSD la europarlamentare, Victor Negrescu.

„Votul meu este de asemenea un vot de blam dat împotriva discursului populist și agresiv al partidelor anti-sistem, partide care nu au reprezentanți din Alba pe listele pentru Parlamentul European și care în 2016 au ignorat județul nostru. De aceea cred că noi, cei care vom reprezenta județul Alba în Parlamentul European, trebuie să lucrăm împreună pentru a arăta că politica faptelor este cea mai bună politică în favoarea cetățenilor”, a explicat Victor Negrescu.

Fostul ministru al afacerilor europene a votat la Grădinița nr. 10, secția 33, din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax