Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Negrescu: PSD are echipa care poate apăra interesele României!

Publicat

Candidatul Partidului Social Democrat la Parlamentul European, Victor Negrescu, a prezentat sâmbătă, la sediul PSD Alba, rezultatele activității politice și prioritățile sale pentru viitorul mandat. În contextul în care presa națională l-a menționat ca fiind printre cei mai activi europarlamentari români – deși a exercitat doar jumătate din mandat – reprezentantul PSD Alba a expus un program clar de priorități axate pe promovarea României și a județului.

”Sunt onorat să pot reprezenta Alba pe lista Partidului Social Democrat și să pot continua proiectele care au adus României milioane de euro și care au asigurat un plus de vizibilitate pentru Alba, Transilvania și zona de Vest a României la nivelul Parlamentului European. Voi continua să militez pentru drepturi și oportunități egale pentru români la nivel european, promovând o cooperare extinsă, accesibilă pentru România, în domeniul sănătății, educației, inovării sau antreprenoriatului. Este important să avem în Parlamentul European oameni bine pregătiți care cunosc domeniul afacerilor europene, cu contacte solide la nivel european și care cunosc mecanismele prin care pot ajuta România. O Românie puternică în UE ajută proiectul european pentru că o Europă puternică are nevoie de comunități și state membre dezvoltate. Partidul Social Democrat are echipa care poate apăra interesele României. De altfel, Alba reprezintă o prioritate pentru PSD lucru dovedit prin fondurile alocate județului nostru dar și prin promovarea unui număr important de reprezentanți ai județului în Guvernul României”, a explicat Victor Negrescu.

Reprezentantul PSD a menționat că în această săptămână România a celebrat 15 ani de la aderarea sa la NATO, obiectiv la care Partidul Social Democrat a contribuit semnificativ, așa cum a fost și în cazul integrării în Uniunea Europeană. Acesta a specificat că Partidul Social Democrat este cel mai mare partid din România, fiind astfel capabil să militeze cu profesionalism pentru țara noastră la nivel european.

Despre Victor Negrescu

Victor Negrescu (33 de ani) este cadru universitar specializat în politici europene și consilier onorific al primului ministru în domeniul afacerilor europene (activitate neremunerată). A studiat domeniul atât în țară, cât și în străinătate (Franța și Belgia). În 2015 a câștigat titlul de ”Europarlamentarul Anului” la categoria Agenda Digitală și s-a clasat în Top 5 cei mai activi europarlamentari (deși a avut doar jumătate de mandat). A fost eurodeputatul care a inițiat cele mai multe proiecte pilot, în valoare de aproape 60 de milioane de euro, în domenii precum sănătatea, educația, cercetarea și antreprenoriatul ce au vizat în mod special România. A renunțat la Parlamentul European, când a fost solicitat pentru a deveni ministru delegat pentru afaceri europene, iar din această funcție a pregătit excelent Președinția României la Consiliul UE și a făcut parte din Comisia Centenar care a alocat fonduri importante, în special județului Alba, pentru Centenarul Marii Uniri. Guvernul din care a făcut parte a alocat în 2018, municipiului Alba Iulia, peste 33 de milioane de euro pentru proiecte dedicate Centenarului Marii Uniri și pentru lucrări de reabilitare a unor obiective culturale, de educație și infrastructură. Victor Negrescu a fondat, în anul 2007, organizația PES activists România, structura de militanți pro-europeni ai Partidului Socialiștilor Europeni și ai Partidului Social Democrat, prin intermediul căreia a dezvoltat contacte de cel mai înalt nivel în Uniunea Europeană.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax