Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Ponta anunță lansarea unui ”start-up” politic anti-Dragnea! Ținta noii formațiuni: dezamăgiții care au votat PSD și ALDE

Publicat

victor ponta guvern Fostul lider al PSD Victor Ponta a declarat aseară că vrea să înfiinţeze un partid politic anti-Dragnea, capabil să atragă membrii de partid și simpatizanții dezamăgiţi de modul în care Liviu Dragnea conduce partidul în prezent.

”În septembrie voi lua o decizie legată de modul în care îmi desfăşor activitatea politică, pentru că mai am încă trei ani şi jumătate de deputat şi pentru că, părerea mea şi a celor cu care vorbesc, este că pot să am un cuv de spus în pol, în special încercând să-i aduc alături pe mine pe cei care, ca şi mine, au votat PSD şi ALDE, care acum sunt foarte dezamăgiţi”, a declarat Victor Ponta.

El a spus că nu este vorba despre un proiect în interiorul PSD, că nu a discutat acest subiect cu europarlamentarul Cătălin Ivan şi că este vorba de o nouă construcţie politică. ”Se porneşte un start-up”, a adăugat Victor Ponta.

Organizația din Alba a social-democraților i-a fost fidelă lui Victor Ponta, până când partidul a fost preluat de Liviu Dragnea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax