Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Ponta: Banii folosiţi pentru „Cornul şi Laptele” vor fi redirecţionaţi spre programe after-school

Publicat

Guvernul intenţionează să renunţe la programul „Cornul şi Laptele”, iar banii folosiţi vor fi direcţionaţi către programele after-school, care ar putea intra în aplicare din toamnă. Anunţul a fost făcut de premierul Victor Ponta.

„Vreau aceiaşi bani să încercăm să-i folosim la ceva mai util, de exemplu la after-school, pentru că în acest moment sunt copii care într-adevăr au nevoie şi vin la şcoală şi e bine pentru părinţi – vorbesc de cei din familii modeste, unde programul îşi atinge scopul – şi sunt foarte mulţi copii care nu mănâncă nici cornul respectiv, nu beau laptele, îl aruncă, îl irosim absolut degeaba” , a declarat Victor Ponta, marţi, citat de mediafax.

Acesta a precizat că un program „mai ţintit” pentru cei care au nevoie de ajutor, precum cel de after-school, ar fi mai potrivit a fi finanţat de la bugetul de stat.

Premierul a fost întrebat dacă sumele din programul „Cornul şi Laptele” asigură necesarul pentru programele de after-school. „O să facem o evaluare, pentru că orice asemenea program poate fi făcut începând cu anul şcolar din toamnă”, a răspuns Ponta.

Sursa: mediafax.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax