Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Ponta: Cei mai mulți candidați ai USL vor fi parlamentari în funcție, inclusiv veniți de la PDL

Publicat

Premierul Victor Ponta a făcut public faptul că majoritatea candidaților USL vor fi parlamentari în funcție, inclusiv veniți de la PDL. Partidele din alianță își vor anunța oamenii cu care ies la alegeri până în 15 octombrie, iar, până atunci, conducerea USL de la nivel central discută despre viitorul program de guvernare.

Lideri ai USL, printre care Victor Ponta, Crin Antonescu şi Daniel Constantin s-au întâlnit, marţi după amiază, la Guvern, surse politice precizând pentru Mediafax că s-a discutat despre lansarea candidaţii la parlamentare din această iarnă.

De asemenea, participanţii vorbesc despre „viitorul program de guvernare”, au precizat sursele. Preşedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a declarat, luni, că la mijlocul lunii viitoare va avea loc la Bucureşti un eveniment la care vor participa toţi candidaţii la parlamentare, aceştia urmând să fie prezentaţi pe o scenă.

„Tratatul de la Murighiol”, parafat week-end-ul trecut, prin care a fost stabilit numărul de colegii eligibile ce revin PSD, PNL UNPR şi PC, conţine, în anexă, şi o înţelegere informală privind lista candidaţilor, în care apar schimbări de colegii, dar şi nominalizări noi sau inedite.

Astfel, chiar unii dintre liderii marcanţi ai USL au optat să-şi schimbe colegiul unde vor candida, în timp ce alte colegii sunt ocupate de nume noi, adică de persoane care nu fac parte din Legislativul actual.

PSD şi UNPR vor avea 246 de candidaţi în colegii eligibile, restul colegiilor, adică 206, urmând să revină ACD PNL-PC.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

9 Comentarii

9 Comentarii

  1. mihi

    miercuri, 19.09.2012 at 10:28

    cu toate piedicile puse de basescu guvernul usl a reusit sa salveze in acest an ce se mai putea salva si daca v-a fi lasat in pace de acest marsav basescu va putea aduce tara pe linia de plutire

    • Dorina Borcau

      miercuri, 19.09.2012 at 15:18

      Ce a asalvat USL-ul??!!

  2. Dorian

    miercuri, 19.09.2012 at 10:50

    USL are toate sansele sa castige alegerile parlamentare. Au demonstrat ca se poate schimba in bine tara noastra. Avand un guvern competent si un presedinte care sa ne reprezinte cu demnitate,putem schimba imaginea tarii si imbunatati nivelul de trai al romanilor.

  3. Sandra

    miercuri, 19.09.2012 at 11:30

    Guvernul Ponta a reusit anul asta sa mai salveze ce se putea dupa jaful basist si dupa 9 decembrie poate sa continue si mai bine munca! In clipa de fata doar USL-ul este capabil sa ofere un guvern stabil romanilor. Acest guvern a reusit, in cateva luni, sa ia mai multe masuri bune decat a reusit guvernul boc in cativa ani.

  4. Dragos

    miercuri, 19.09.2012 at 14:49

    Crin Antonescu este singurul presedinte al Romaniei.Traian Basescu ocupa scaunul de la cotroceni illegal.El nu mai are nici o legitimitate in fata Romaniei.In 2014 Crin Antonescu o sa fie ales presedinte si o sa aduca intr-un final adevaratul regim democratic la conducere , nu corcitura intre dictatura si communism pe care o conduce Basescu.

  5. COP

    miercuri, 19.09.2012 at 16:47

    Cei de la USL, in decembrie vor castiga alegerile iar in 2014 Crin Antonescu va fi presedinte! Nu USL-ul a facut rau acestei tari. Pedelistii au vandut cat au putut si ce au putut din aceasta tara! Guvernul USL va readuce linistea si stabilitatea tarii si acest lucru se va intampla in decembrie!

  6. Anonymous

    miercuri, 19.09.2012 at 16:50

    Uniunea Social Liberala de la infiintare a avut intodeauna drept scop principal , ajutorarea poporului roman si niciodata propriile buzunare.S-a observant foarte clar si nu doar odata ca guvernarea acestora a pus capat hotiilor puse la cale de PDL inca din primele zile de guvernare.

  7. damian

    miercuri, 19.09.2012 at 16:53

    USL a castigat alegerile locale, a propus un guvern nou, a reusit sa mobilizeze peste 50% din populatia reala a Romaniei la referendum. A demonstrat ca sustine si actioneaza in interesul poporului. In iarna, USL va castiga majoritatea colegiilor si va reusi sa le ofere romanilor o guvernare stabila.

  8. antipoliticieni

    vineri, 21.09.2012 at 12:42

    bai dar fraieri mai sunteti.Nu vedeti ca de 23 de ani ei se schimba intre ei iar noi o ducem cum o ducem?daca au ajuns si astia de la USL sa -i ia de partea lor pe cei de la UNPR care nu mai departe decat in iarna erau cei mai critici la adresa lor ce sa mai zici/ niste mizerabili toa[ti politicieni care nu_si vad decat interesul lor.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax