Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Victor Ponta: Guvernul va putea merge și pe varianta angajării răspunderii pe regionalizare, dacă există acordul tuturor forțelor politice

Publicat

Guvernul va putea merge și pe varianta angajării răspunderii pe regionalizare. Declarația îi aparține premierului Victor Ponta care a completat că acest lucru s-ar putea întâmpla doar dacă va exista acord din partea tuturor forțelor politice și nu doar a USL.

„Dacă există la un moment dat un acord, nu doar al USL, ci al forţelor politice, poate fi avută în vedere această procedură rapidă. Aici nu vorbesc de PDL, că ei nu sunt de acord nici între ei – nici nu ştiu cu cine să vorbesc, cu domnul Blaga, cu doamna Udrea, cu cine să vorbesc? – dar vorbesc de ceilalţi. Dacă va exista un acord, mergem şi pe procedură rapidă. Dacă nu, mergem pe procedura parlamentară care presupune mai mult timp, dar în final va avea tot un vot”, a spus Ponta.

Ponta a arătat că noul exerciţiu financiar al UE 2014-2020 nu începe efectiv de la 1 ianuarie 2014: „Nu începe la 1 ianuarie efectiv noul exerciţiu financiar. De la 1 ianuarie încep să se construiască proiecte. Probabil undeva în toamna lui 2014 se depun primele proiecte pe noul exerciţiu (…) Dacă ai regiunile mai repede, cu atât mai repede poţi să depui proiecte”.

Sursa, Mediafax

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. DINU

    miercuri, 08.05.2013 at 12:40

    Nu facceti ac. pas fara acordul si consultanta academiei romane,in special a istoricilor.Nu calcati in picioare ideile inaintasilor[sc.ardeleana,astra,rev.din 1848,raz.de independenta,junimea, rasc.ui HCC,rev. lui A.I, a lui T.Vladimirescu,ideile lui AICuza,sacrificiile fam BRATEANU,etc.]Deci nu uitati ca ptr.unitatea si integritatea natiunii romane s-a varsat mult singe de mosii si stramosii nostri.NU VA JUCATI CU PROBLEMELE NATIONALE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax