Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victor Ponta, la Alba Iulia, despre o posibilă fuziune cu PSD: Mă gândesc să-i absorbim

Publicat

Prezent la Alba Iulia, președintele PRO România, Victor Ponta, a declarat că o fuziune între PSD și formațiunea politică pe care o conduce ar fi posibilă doar dacă PRO România i-ar absorbi pe social-democrați. 

Mai mult, Ponta a declarat că o alianță pentru viitoarele alegeri parlamentare între PRO România și PSD nu este posibilă. 

Declarațiile au fost făcute de președintele formațiunii, în conferință de presă, vineri, la Alba Iulia, cu ocazia începerii campaniei pentru alegerile locale.

Întrebat de reporterul alba24.ro dacă se gândeste la o fuziune cu PSD, Victor Ponta a declarat că ar fi posibilă doar dacă PRO România absoarbe PSD-ul.

”Da, mă gândesc să-i abosorbim. (…) Sincer să fiu aș vrea să intre oamenii buni de acolo, aș vrea să convingem electoratul să fie alături de noi, sunt niște oameni care cred că după <epoca Dragnea> ar fi trebuit să se retragă, din păcate i-am văzut pe toți sâmbăta trecută, doar Dragnea lipsea de acolo”, a declarat Ponta.

Despre o posibilă alianță cu PSD, pentru următoarele alegeri parlamentare, Ponta a declarat scurt: ”Nu”.

”Am dovedit foarte clar că stăm pe picioarele noastre, nu am făcut PRO România să fie anexa nici a PSD-ului, nici a nimănui. (…) Eu nu exclud pentru 2024 o stângă unită, ar fi cazul să fie, dar nu poți să te unești cu toată baronimea și cu toți profitorii; dacă reușește PSD-ul să se schimbe în bine, Doamne ajută, dar până atunci nu, nu se pune problema.

De aia am făcut PRO România, că nu s-a întâmplat nimic bun în PSD, dacă se întâmpla ceva bun, nu mai trebuia să facem PRO România”, a mai spus Victor Ponta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Trandafirul galben

    vineri, 28.08.2020 at 20:11

    Ce presedinte a ratat Romania 🙁 !

  2. Johnson&Johnson

    marți, 01.09.2020 at 15:32

    Vai de steaua lui ce viseaza …adica tot PSD-ist se vede :(! Cu nasul lui mincinos putea ara ogoarele patriei :)! Un tip mai mult decat jenant prin toata prestatia sa. Nici la nivelul talpii papucului lui Titulescu nu ajunge!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax