Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victor Ponta, mesaj pe Facebook: S-a ”decis” politic să rămânem sub 10.000 de cazuri până pe 6 decembrie

Publicat

ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, susține că la nivel politic s-ar fi decis ca numărul cazurilor noi să nu fie mai mare de 10.000 până la alegerile din 6 decembrie.

Acesta a postat un mesaj pe contul său de Facebook:

”Romanii se imbolnavesc si isi pierd viata pentru ca NU sunt testati la timp ! In Constanta si in toata tara – la fel! In schimb sunt blocati in case – scolile si HORECA sunt pustiite!

In Romania Guvernul REFUZA sa testeze oamenii – ca sa nu afecteze propaganda pentru Alegerile din 6 Decembrie!

S-a “decis” politic – ramanem sub 10.000 de cazuri pana pe 6 Decembrie/ si, pentru a atinge acest obiectiv mincinos nu se testeaza / sau se manipuleaza datele testelor facute in sistemul public!

Ca romanii sa nu distruga aceasta minciuna oficiala – de ieri s-a interzis comercializarea in farmacii a testelor rapide / desi aceste teste rapide sunt recomandate de Comisia Europeana si folosite in toate tarile !!!

Interzicerea comercializarii testelor rapide are 2 explicatii : sa impiedice romanii sa se testeze mai mult / si sa-i oblige pe oameni, daca isi permit, sa mearga la o clinica privata ( cost 400 ron) in loc sa faca un test rapid mai ieftin si mai simplu ( 60 ron)!” a scris acesta pe contul său.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Dele Ali

    duminică, 22.11.2020 at 19:30

    Dupa logica ta Pontache judetele sudiste unde conduc psd-isti si partidul pro-prostie care nu testeaza aproape de loc…sunt partase la minciuna…PAI ACOLO DC NU SE TESEAZA? …sa vada lumea ce bine gospodariti …?
    Hai ca logica ta de minciunica nu merge….mint astia sa zicem dar TU ESTI EXPERT !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax