Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victor Ponta, start de campanie pentru PRO România, la Alba Iulia. Ce așteptări are președintele partidului

Publicat

Președintele PRO România, Victor Ponta, s-a aflat vineri la Alba Iulia, alături de candidatul pentru Primăria municipiului, Gheorghe Beleiu și liderul formațiunii la nivel județean, Horațiu Florea, care candidează pentru Consiliul Județean Alba. 

Practic, Ponta a ales județul Alba pentru a da startul campaniei pentru Alegerile Locale 2020. 

Fostul prim ministru este conștient că echipa formată la Alba este una tânără, fără multă experiență politică, dar vede acest lucru ca fiind benefic, atât pentru partid, cât și pentru alegător.

CITEȘTE ȘI: ALEGERI PRIMAR 2020 – LISTE OFICIALE: Cine candidează în cele 11 orașe și municipii din Alba. Numele și locul pe buletinul de vot

Mai exact, acesta mizează ca actualii candidați PRO România din Alba să crească politic, iar la alegerile din 2024 să aibă o experiență mai vastă.

Președintele PRO România a declarat că nu se așteaptă ca formațiunea să câștige, prin Horațiu Florea, funcția de președintele al Consiliului Județean Alba, dar are încredere că acesta va avea un scor bun ce îi va permite să fie consilier județean și să acumuleze mai multă experiență politică.

”Sper ca, la Alba Iulia, Gheorghe Beleiu pentru Primărie și Horațiu pentru Consiliul Județean Alba, dar și restul candidaților (n.r. candidații PRO România din județ) să fie o alternativă tânără, serioasă și de viitor”, a declarat Victor Ponta.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Jhonson&Jhonson

    vineri, 28.08.2020 at 15:31

    Pinochio a debutat cu aceleasi minciuni in judetul Alba !Cine mai poate avea incredere intr-un hot dovedit?…un papagal mare acest Ponta…si un cameleon 🙂

    • Eduard

      vineri, 28.08.2020 at 18:20

      Când am văzut un comentariu, m-am și gândit ce băsist a și sărit la comanda partidului cu o jignire.

      • Jhonson&Jhonson

        sâmbătă, 29.08.2020 at 18:05

        Pentru voi PRO-R/PSD cei care spun adevarul despre nemerniciile voastre sunt basisti….voi sunteti neam de tradatori securisti, asta arata faptele voastre amice :).Poti nega realitatea unui plagiat sau traiesti intr-o lume paralela? DESTEPTAREA , ca pe voi nimeni nu va mai crede!

        • Anda

          duminică, 30.08.2020 at 18:08

          Înverșunarea ta trădează reaua intenție.

          • Jhonson&Jhonson

            marți, 01.09.2020 at 13:16

            Da , inversunarea mea e legata de faptul ca prostiti oamenii cu minciunile voastre! Rea intentie asta inseamna -sa duci oamenii in saracie si prostie(lipsa de educatie), lucru la care PRO-R/PSD sunt cei mai mari specialisti!…vezi rezultatul a cam 65% din timpul pe care l-ati petrecut la guvernare dupa 89… Romania e in coada Europei…ASTA VA PLACE!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax