Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Victor Ponta vrea Legea Educaţiei pentru elevi, nu pentru politicieni

Publicat

Legea Educaţiei trebuie să-i ajute pe elevi şi studenţi în următorii 10-15 ani, a declarat Victor Ponta, preşedintele PSD Alba, joi, la Alba Iulia.

“Este o şansă extraordinară, după un an distrugător de război între Putere şi Opoziţie, să reuşim, săptămâna viitoare, să facem o lege a educaţiei care să nu ajute nici pe domnul Boc, nici pe domnul Marko Bela, nici pe domnul Antonescu, nici pe mine, ci care să-i ajute pe cei care vor învăţa în această ţară, în următorii 10-15 ani. Asta înseamnă că trebuie să facem o lege care trebuie să-i ajute pe elevi şi pe studenţi, nu pe politicieni. Trebuie să facem o şcoală depolitizată”, a declarat liderul PSD.

Victor Ponta a susţinut că suntem condamnaţi la moarte, ca ţară, dacă nu investim în sănătate şi educaţie, obiectiv la care ar trebui să lucreze toate partidele.

“Începând de săptămâna viitoare, trebuie să facem noul proiect pentru educatie şi cred că proiectul acesta nu trebuie să fie doar al PSD-ului sau doar al PD-L-ului sau UDMR-ului, PNL-ului. Dacă vrem să dureze ceea ce facem săptămâna viitoare, ar trebui să fie un consens pentru prima dată după un an de zile, pe o temă importantă între toate forţele politice, ca să fim siguri că nu vine următorul guvern şi începe să schimbe iarăşi legea”, a spus acesta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax