Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victorie clară pentru Volei Alba Blaj în prima etapă din noul sezon. Meci bun acasă la nouă promovată U NTT Data Cluj

Publicat

Sportivele de la CSM Volei Alba Blaj au intrat cu dreptul în noul sezon competițional. CSM Volei Alba Blaj a debutat cu o victorie clară, obținută în doar o oră și trei minute, în noua ediție de campionat. Nevoită să stea etapa trecută, vicecampioana României s-a impus sâmbătă, pe terenul nou promovatei U NTT Data Cluj, cu scorul de 3-0 (25-13, 25-17, 25-18), în etapa a doua a Diviziei A1, scriu cei de la Blaj Sport.

Blăjencele au controlat meciul și au obținut o victorie scontată. Din echipa pregătită de Marco Musso s-au remarcat universalul Marta Matejko, autoare a 19 puncte, și extremele Drussyla Costa și Yelyzaveta Ruban, cu 12 și, respectiv, 11 puncte realizate. Chiar dacă nu a punctat, coordonatoarea Kateřina Valková a primit cea mai mare notă în statistica meciului.

Volei Alba Blaj a evoluat la Cluj-Napoca în următoarea formulă: Yelyzaveta Ruban 11p. (2 ași), Raisa Ioan 8p. (1 as, 1 blocaj), Marta Matejko 19p. (3 ași, 3 blocaje), Drussyla Costa (cpt.) 12p. (2 ași, 1 blocaj), Olena Kharchenko 9p. (2 blocaje), Kateřina Valková – Alexandra Ciucu (libero). A mai jucat Isidora Kockarević.

În etapa viitoare, Volei Alba Blaj va întâlni, pe teren propriu, Rapid București, sâmbătă, 19 octombrie, de la ora 18:00, a mai precizat Nicu Goga, pe pagina de Facebook, Blaj Sport.

sursă foto: Blaj Sport.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate