Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victorie după victorie pentru baschetbaliste. CSU s-a impus cu 106-66 în meciul cu Olimpia București

Publicat

CS Universitatea a câștigat,  sâmbătă, a cincea partidă din campionat, acumulând  tot atâtea victorii. Echipa lui Tomas Bilek e pe val și a câștigat la 40 de puncte partida cu gruparea din capitală, scorul final fiind 66-106 (pe sferturi, 9-26, 21-23, 16-27, 20-30).

Echipa din Alba Iulia a început mult mai bine partida de la București, fapt ce l-a mulțumit pe Tomas Bilek. Formaţia a ajuns la a cincea victorie consecutivă, fiind fără pași greșiți în actualul sezon. ”Am început mult mai bine meciul decât miercuri și am reușit să ne distanțăm încă de la început. Am învins la o diferență mare, am trecut de 100 de puncte și așa că nu am cum să nu fiu mulțumit. Sper să rămânem concentrați în continuare, pentru că vin și meciuri mai dificile”, a declarat antrenorul formației CS Universitatea, Tomas Bilek.

Și jucătoarele s-au declarat mulțumite de evoluția de sâmbătă cu Olimpia București. ”A fost un meci ușor, cu o echipă formată din jucătoare tinere. Primul sfert am respectat ceea ce ne-a spus antrenorul, al doilea nu prea a mers apărarea, dar după pauza mare ne-am revenit și ne-am făcut jocul, iar asta s-a și văzut pe tabela de marcaj. Sunt mulțumită de cum am jucat, am avut o evoluție bună, dar se poate și mai bine”, a declarat Luminița Manta, CS Universitatea  ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Punctele echipei noastre au fost marcate de: Abramzon 20,  Salley 20, Nadia Parker 17,  Harrison 16, Manta 12, Dincă 11, Tarța 4,  Grama, Voica și Precup câte 2 puncte.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. albaiulian

    sâmbătă, 22.10.2011 at 23:51

    wtf.. asta e chiar tuoeu si nerusinare. Ati copiat toate declaratiile de pe alt site.

    • Catalin Craciun

      duminică, 23.10.2011 at 00:04

      Declaratiile au fost date de la Bucuresti de purtatorul de cuvant al echipei si au fost trimise oamenilor de presă din Alba Iulia. Inainte să ne jignesti ne poti intreba daca am apelat la copy-paste, mereu suntem deschisi sa ascultam opinia cititorilor care pot sesizeaza unele lucruri. Multumesc pentru atentie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax