Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victorie împotriva arbitrilor: CS Zlatna – CSM Brașov 2-1

Publicat

CS Zlatna s-a impus, vineri, cu 2-1, în fața formației CSM Brașov, cu scorul 2-1 (0-1, la pauză). Chiar dacă au fost conduși iniţial, elevii lui Mihai Dăscălescu au reușit să se impună pe final cu 2-1, având în vedere că din minutul 80 au evoluat în 10 oameni.

În minutul 41, Cojocaru de la Brașov a deschis scorul, în urma unei lipse de sincronizare din defensiva „aurarilor”.

Pauza a adus reabilitarea elevilor lui Dăscălescu, aceștia restabilind egalitatea în minutul 61, prin Paul Ciucă. În minutul 80, CS Zlatna a primit o nouă lovitură din partea brigăzii de arbitri. Alexandru Man a fost eliminat pentru un presupus fault, în postura de ultim apărător. Din fericire pentru echipa de pe „malul Ampoiului”, Barna a parat penalty-ul și a evitat un eșec pentru formația din Zlatna.

În minutul 87, Paul Ciucă a reușit „dubla” din lovitură liberă: 2-1 și CS Zlatna a mai adunat trei puncte prețioase în economia campionatului. ”Un meci pe care l-am câștigat prin dorință, atitudine extraordinară, am avut un arbitraj odios. Băieții au jucat foarte bine, am revenit prin Ciucă și suntem bucuroși că am câștigat”, a declarat pentru Alba24.ro, Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna.

CS Zlatna: Ov. Barna – Gavrilă, Man, Toma (cpt), Avram, Bucur (76, V. Dîrjan), Cos. Sîmtion, P. Ciucă, A. Ianc (76, P. Dîrjan), Ad. Câmpean, P. Munteanu. Antrenor: Mihai Dăscălescu

În runda următoare, gruparea din Zlatna va juca în deplasare în compania grupării FC Cisnădie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax