Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victorie, în primul amical al iernii, pentru Unirea

Publicat

Unirea Alba Iulia a câștigat, sâmbătă, prima partidă amicală din această iarnă. „Alb-negrii” au susținut, în deplasare, la Simeria, primul amical împotriva formației locale CFR. Unicul gol al partidei a fost marcat de Silviu Mureșan, în minutul 20. Acesta a scăpat singur cu portarul Simeriei și l-a învins, cu un șut plasat.

Antrenorul uniriștilor, Marian Pană a debutat cu o victorie pe banca „alb-negrilor” și s-a declarat mulțumit de prima partidă amicală. ”A fost un antrenament util cu o echipă de Liga a III-a, dar o echipă bună, o primă repriză bună din partea băieților, în actul secund s-a simțit o oarecare oboseală a băieților”, a declarat, pentru Alba24.ro, Marian Pană, antrenor principal Unirea Alba Iulia.

Unirea Alba Iulia a intrat în teren în următoarea alcătuire: Rotaru – Bărbulescu, Ilea, Ivan, Giurgiu – Oară, Selagea, Stanciu, Iouraș – Bodolan, Mureșan. După pauză, au mai intrat: Răducanu, Ignat, Potopea, Contor, Himcinschi, Vasinca, Oprea, Bălaș, Bojin.

Nu au fost introduși deloc: Tănase, Gavrilă, Popa, Grozav, Croitoru, în vreme ce Schuller este accidentat.

Referitor la jucătorii aflați în probe, Marian Pană a susținut că va trage concluziile după amicalul de miercuri.

Chiar dacă echipa lui a învins, Pană nu s-a lăsat impresionat de jucătorii săi. ”Nu m-a impresionat nimeni astăzi, dar se vede că Selagea este un jucător bun, Stanciu este bun, dar ține de minge prea mult, Mureșan e un jucător puternic și, dacă o să învețe jocul, poate fi o soluție bună și să crească, Giurgiu mi-a plăcut, Contor e dezordonat, dar are posibilități, mi-au plăcut juniorii Unirii”, a afirmat Pană.

Antrenorul speră ca șefii albaiulieni să mai aducă jucători în această săptămână. ”Avem nevoie de fundași centrali, un închizător, aș lua pe fiecare post, ca și acești copii să crească pe lângă niște jucători de valoare”, a încheiat Marian Pană.

Unirea Alba Iulia are programat următorul joc amical miercuri de la ora 11.00, pe terenul din Oarda de Jos. Partida va avea loc în compania formației Gaz Metan Mediaș II.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Popa

    sâmbătă, 29.01.2011 at 22:28

    ba pana pe gavrila de ce il mai ti?lasa`l sa plece ca in vara vine iara=)))

  2. frateleFlo

    luni, 31.01.2011 at 01:05

    pai baaa baga-l pe belasssss ***** .. si scapa de tanase ca nu poate nimc.. hatz hatz:)))))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax