Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victorie pentru echipa secundă a CSU Alba Iulia. Luiza Voinea a revenit la Alba Iulia, ca adversar

Publicat

Formația secundă a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, CSU II Alba Iulia s-a impus luni cu scorul de 79-45 (pe sferturi 23-14, 20-10, 13-7, 23-14) împotriva formației ACS Târgu Secuiesc, formație pregătită de fosta echipieră a Universității, Luiza Voinea.

CS Universitatea a încheiat turul de campionat fără greșeală, lucru ce l-a mulțumit pe antrenorul Nicușor Marcu. Acesta s-a bucurat și de revederea cu fosta jucătoare a echipei din Alba Iulia, Luiza Voinea. ”A fost un joc cu o echipă alcătuită din junioare fără experiență și a fost un joc mai ușor. Luiza Voinea a fost o jucătoare care a avut o valoare foarte mare și a făcut foarte multe pentru Alba Iulia și sper ca și pe viitor să am o colaborare excelentă cu antrenoarea Luiza Voinea”, a declarat Nicușor Marcu, antrenor principal CS Universitatea II Alba Iulia.

Numită miercuri antrenoarea echipei din Târgu Secuiesc, Luiza Voinea a fost încercată de emoții înaintea meciului cu Alba Iulia. ”A fost un meci ușor pentru Alba, greu pentru noi. Sportivele de la Alba Iulia sunt mai experimentate și au câțiva ani peste baschetbalistele de la Târgu Secuiesc. Nu pot să spun că am fost indiferentă la revenirea la Alba Iulia pentru că am evoluat aici”, a declarat Luiza Voinea.

Punctele echipei noastre au fost marcate de: Crecan 20, Negru 17, Manta 17, Precup 8, Ceaușu 6, Beldean 5, Petrifălean 4, Gherman 2.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Blaj

    luni, 12.12.2011 at 20:35

    Felicitari echipei de baschet, dar nu uitati ca in liga a II-a exista si o echipa de volei a judetului Alba la Blaj care e de departe pe primul loc.
    In 10.12.2011 – CSM Targoviste – CSV Alba -Blaj 0 – 3. Cu o deontologie profesionala minima ati urmari si aceasta echipa care laanul va fi in Liga1 si care chiar reprezinta judetul Alba.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax