Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Victorii și meciuri puternice pentru juniorii clubului de kickbox Revolution Academy Alba Iulia, la ”Cupa Gladiator” din Deva

Publicat

Juniorii clubului de kickbox Revolution Academy Alba Iulia au participat sâmbătă, 23 iulie, la ”Cupa Gladiator”, un eveniment sportiv desfășurat la Deva. 

Cu un lot restrâns, de trei sportivi, antrenorul Paul Tolas, a reușit să aducă la Alba Iulia două victorii, dar și un meci puternic împotriva unui sportiv care la o vârstă fragedă are deja câteva meciuri la activ. 

Alături de antrenorul secund al cubului, Paul Tolas, au mers la Deva sportivii Chețan Cătălin Alexandru, care se antrenează la secția Revolution Academy Aiud și care a luptat la categoria 27 de kilograme, Tudor Popa, care la 13 ani a luptat la categoria 65 de kilograme și Octavian Polgar, categoria 28 kilograme, la vârsta de 8 ani.

După un meci de trei reprize Cătălin Chețan Alexandru a câștigat la puncte.

De asemenea, la categoria 65 de kilograme, Tudor Popa a ieșit învingător din ring.

Octavian Polgar a luptat împotriva unui sportiv din Năvădari care de curând a câștigat o centură la un campionat internațional de kickbox din Italia. După un meci greu, sportivul din Alba Iulia a pierdut.

”Rezultatele sunt rodul muncii sportivilor și a antrenorilor clubului. Fără devotament din partea luptătorilor și dăruire din partea sportivilor nu putem să ajungem pe podium. Astazi am avut parte de meciuri frumoase și puternice din care am ieșit cu fruntea sus. Juniorii clubului au demonstrat că pot duce mai departe spiritul de luptători ai Clubului Revolution Academy Alba Iulia”, a declarat pentru alba24.ro, Alin Moldovan antrenorul clubului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax