Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

VIDEO: 1 DECEMBRIE LA ALBA IULIA: Ziua Naţională a început cu depuneri de coroane. Vezi ce oficialităţi s-au aflat în oraşul Marii Uniri

Publicat

Potrivit programului anunţat pentru 1 Decembrie, la Alba Iulia, de la ora 9.00, o parte dintre oficialităţile care au confirmat prezenţa în municipiu au participat la depunerile de coroane. Aceştia şi-au depus onorurile la statuia lui I.C. Brătianu şi Iuliu Maniu, din centrul oraşului, la statuile Regelui Ferdinand şi Reginei Maria şi la statuia lui Mihai Viteazul.

Au fost prezenţi Crin Antonescu – liderul PNL, Victor Ponta – liderul PSD, Adrian Năstase – preşedinte CN al PSD, ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, secretarul de stat în Ministerul Educaţiei, Oana Badea, preşedintele PNŢCD, Victor Ciorbea, şi şeful IGPR, Liviu Popa. Din partea Partidului Democrat Liberal s-au aflat la Alba Iulia şi Gheorghe Ialomiţianu – ministrul Finanţelor, Valeriu Tabără – ministrul Agriculturii şi Ioan Olteanu – secretar general PDL. Ministrul Economiei, Ion Ariton a onorat de asemenea cu prezenţa Serbările Unirii de la Alba Iulia, la fel ca şi preşedintele PC, Daniel Constantin.

Autorităţile judeţene şi locale s-au aflat încă de la primele ore ale dimineţii în Piaţa I.C. Brătianu. Dintre aceştia îi amintim pe prefectul Ştefan Bardan, primarul Mircea Hava, viceprimarul Ioan Bogăţan, preşedinţii şi membrii partidelor politice, însoţiţi de reprezentanţi ai instituţiilor publice din judeţ

[media id=445 width=320 height=240]Marele absent al evenimentelor din această dimineaţă a fost primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu. La depunerile de coroane a participat din partea Primăriei Sebeş doar viceprimarul Adrian Bogdan, candidatul PDL la alegerile din 2012.

Emil Boc – huiduit la Alba Iulia, Dan Diaconescu – aplaudat

Premierul Emil Boc a onorat cu prezenţa abia la depunerile de coroane de la statuile Regelui Ferdinand şi a Reginei Maria. Acesta a fost întâmpinat însă, în capitala de suflet a românilor, cu huiduieli. Câteva sute de persoane au strigat „Jos hoţii!”. Starea de nervozitate a mulţimii prezente s-a accentuat şi la rostirea numelui preşedintelui Traian Băsescu şi al Partidului Democrat Liberal.

Dan Diaconescu, preşedintele Partidului Poporului s-a aflat de asemenea la Alba Iulia. Spre deosebire de Boc, acesta a fost aplaudat de mulţimea de oameni prezentă de depunerile de coroane de la statuia lui Mihai Viteazul. Diaconescu a avut întâlnire, la ora 14.30, cu membrii PP-DD, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia.

După finalizarea depunerilor de coroane, autorităţile locale şi centrale au participat la Te Deum-ul organizat la Catedrala Reîntregirii din Alba Iulia. La slujba susţinută de ÎPS Irineu şi ÎPS Andrei Andreicuţ au asistat câteva sute de credincioşi. În primele rânduri au putut fi observaţi preşedintele Partidului Poporului, Dan Diaconescu, preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel, deputatul PDL Clement Negruţ, precum şi alţi reprezentanţi ai instituţiilor publice şi partidelor politice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. traian

    joi, 01.12.2011 at 11:55

    romania a fost o tara bogata pe care a-ti vandut-o imperialistilor ,iar pe ROMANI i-ati impilat!!!!

  2. has

    joi, 01.12.2011 at 13:47

    organizare jalnica!!! Haos. Cine s-a ocupat de organizare are scoala ceausista. Ori e ziua tuturor ramanilor ori a politicienilor. din vremea lui iliescu n-am mai vazut atatea restrictii. sunteti jalnici stimati organizatori.

  3. vlad tepes

    joi, 01.12.2011 at 22:40

    va spun drept eu de eram astazi la alba iulia incepea revolutia si nici un nemernic nu mai ajungea la bucuresti in afara de dan diaconescu restul jigodiilor o muscau urat de tot dar cum noi sintem romani nu sa intamplat nimic dar sper ca pe viiitor mamaliga va exploda……..

  4. TH

    vineri, 02.12.2011 at 13:59

    Dan Diaconescu vrea doar audienta la OTV……restul sunt BASME de adormit copii.

    • poporul

      sâmbătă, 03.12.2011 at 18:17

      Daca reuseste PP-DD in ceea ce-si propune, multi vor da bir cu fugitii din politica romaneasca…vor fi nevoiti sa dea banii inapoi, apoi la puscarie! Chiar s-a umplut paharul! Nu sunteti satui de atata mizerie , hotie si anormalitate ? Daca da,votati schimbarea! Daca nu,votati cu cei ce va amarasc zilele! Atat a mai ramas!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax