Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

VIDEO: 15 cerșetori depistaţi pe străzile din Alba Iulia de poliţişti. O femeie de 35 de ani „impresiona” trecătorii cu răni false

Publicat

YouTube video

Poliţiştii de investigaţii criminale, împreună cu cei de ordine publică şi rutieră din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au depistat, miercuri, 15 cerşetori care au fost duşi la sediul poliţiei pentru a fi identificaţi. Printre aceştia se afla şi o femeie de 35 de ani care şi-a bandajat mâinile pentru a convinge lumea că este grav rănită.

Oamenii legii au organizat în cursul marţi, 20 mai, o acţiune de menţinere a climatului de siguranţă publică pe raza municipiului Alba Iulia.

A fost vizată, în special, zona centrală a municipiului Alba Iulia, B-dul Transilvaniei, unde, în ultima perioadă de timp, s-a constatat o creştere a numărului de persoane care apelează la mila publică.

Cu ocazia acestei acţiuni, poliţiştii au depistat 15 cerşetori, majoritatea fiind din alte oraşe ale judeţului Alba, faţă de aceştia fiind luată măsura conducerii la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, unde au fost identificaţi şi introduşi în bazele de date criminalistice.

Spre exemplu, poliţiştii au identificat-o pe o femeie în vârstă de 35 de ani, din municipiul Sebeş, care, pentru a impresiona cetăţenii, şi-a aplicat pe mâni un mulaj din carton şi bandaje îmbibate în substanţe de culoare roșiatică, care imitau leziuni grave ale braţelor.

Poliţiştii au aplicat şi 34 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 4.840 lei, din care 15 la legea 61/1991 privind ordinea publică, 17 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice precum şi una la Legea 12/1990 privind comerţul. De asemenea, au fost confiscate parfumuri de diferite mărci, în valoare de 270 lei, de la o femeie din Alba Iulia, care le oferea spre vânzare, fără a deţine documente legale.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax