Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: 2 tineri, căutați de poliție după ce au redat la megafon sunetul unei sirene de război. Glumă proastă la Sighetu Marmației

Publicat

YouTube video

Doi tineri sunt căutați de Poliție după ce ”s-au distrat” acționând sunetul unei sirene la megafon, dintr-o mașină și alertând locuitorii că ”vine războiul”.

UPDATE: Tinerii au fost identificați. Au 19 ani și sunt din Sarasău. Au fost sancționați contravențional cu amenzi în valoare de 2.000 de lei.

S-a întâmplat în noaptea de joi spre vineri, la Sighetu Marmației, după cum arată imagini publicate pe rețeaua de socializare.

Aceștia au mers cu mașina în centrul istoric din oraș, au acționat dintr-un megafon sunetul de sirenă de alarmare și strigau că oamenii trebuie să-și găsească adăpost pentru că atacă Rusia și vor fi bombardamente, potrivit sighet247.ro.

Tinerii par să se fi distrat pe tema războiului dintre Rusia și Ucraina, dar acum riscă să fie condamnați penal.

Poliția Maramureș a anunțat, vineri, că:

  • ”în urma apariției în mediul on-line a unui clip video, în care se aude sunetul unei sirene de război, polițiștii din Sighetu Marmației s-au sesizat din oficiu și efectuează verificări, pentru identificarea persoanelor participante și luarea măsurilor legale care se impun”.

Potrivit Codului Penal:

  • „Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani”.

sursă: sighet247.ro

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax