Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: 3 stații de încărcare a autovehiculelor electrice, inaugurate la Alba Iulia. Gabriel Pleșa: Avem un proiect pentru încă 15

Publicat

De astăzi, albaiulienii și turiștii își pot încărca autovehicule electrice la cele 3 stații de încărcare, puse la dispoziție de către primărie.

”Este un început și știu că nu trebuie să ne oprim aici, ci trebuie să creștem numărul acestor stații, proporțional cu numărul autoturismelor electrice înmatriculate în orașul nostru, iar zilele trecute, Consiliul Local a votat depunerea unui proiect pentru încă 15 stații, dispersate pe suprafața orașului.

Primele trei, la care, deocamdată, mașinile pot fi încărcate gratuit, fiindcă dorim să încurajăm această formă de mobilitate, sunt amplasate astfel: vis a vis de Inspectoratul de Poliție Alba (Piața Națiunii), pe strada Livezii (în spate la Alba Mall) și pe bulevardul Revoluției 1989, în dreptul parcului Sfânta Ecaterina” a spus primarul Gabriel Pleșa.

Prima stație inaugurată este cea din Piața Alessandria, peste drum de sediul IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

5 Comentarii

5 Comentarii

  1. Petrov Informatorul

    sâmbătă, 13.08.2022 at 18:04

    Dar pe str bayonne nu pune macar o statie ? :))

  2. Bbbbbbb

    duminică, 14.08.2022 at 10:07

    Sa il mai invete si pe omu asta sa vorbeasca daca tot ne reprezinta ca primar al orasului….e o rusine pentru ceea ce reprezinta alba iulia

  3. pilu

    duminică, 14.08.2022 at 12:57

    Omule, cum trageţi o linie sau montaţi vreo lampă prin oraş şi ieşiţi să vă lăudaţi. Mai ho. După ce termini ceea ce ai spus, atunci ar fi momentul să epatezi. Viziune de politruc.

  4. Unul

    duminică, 14.08.2022 at 13:26

    Da’ vreo poezie, ceva, nu ne mai recitați, dom’primar? Taaaare frumos ghiers aveați când doineați dulce despre oraș. O poemă despre stațiile de încărcare ar fi cum nu se poate mai nimerită….Să cânte muzica!!!

  5. Tiberiu

    marți, 16.08.2022 at 20:36

    La statia din piața Națiunii luni 15.08.2022 in jurul orei 10 am fost 2 masini care nu am reușit alimentarea. Nu sunt afișate niste instrucțiuni de utilizare, un telefon pentru contact și statia cerea scanarea unui card pentru inceperea alimentării.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax