Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: 500 de fazani eliberați în natură de AJVPS Alba. Acțiune de populare, realizată de membrii asociației

Publicat

Asociația județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Alba a eliberat vineri, în natură, 500 de fazani, a anunțat coordonatorul tehnic al asociației, Felix Bogdan Dragomir.

”Aceste populări le facem permanent de câțiva ani încoace și rezultatele se văd. Mulțumim pe această cale tuturor membrilor inimoși care s-au implicat material și fizic fiind alături de noi în această acțiune” a transmis Dragomir.

Fazanii au fost achiziționați din surse proprii de către asociație de la o crescătorie din Timiș. Este vorba despre exemplare tinere, în vârstă de 6 luni.

Păsările au fost eliberate în apropiere de Alba Iulia (și în zonele limitrofe), în zona Aiudm Lopadea, Ocna Mureș și Săliștea.

Urmăriți știrile Alba24.ro și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 26.11.2021 at 16:19

    Treaba excieptionala ! Dar acum intr-o luna de zile ioc vanatoare. Se intampla ca la crap. Dupa populare, toti pescarii prindeau crap cu kilogramele. Imi povestea unul care nu aprins crap in viata lui de pescar, ca in trei zile a prin in gura Ampoiului vreo sase kg. de peste.

  2. Gelu Stoian

    joi, 02.12.2021 at 20:02

    Nene PILU : Aceasta-i Poveste Vanatoresc/pescareasca ? Cam ca-n Filmul ” Operatiunea Monstrul ” cu Regretatul Toma Caragiu, in rolul principal ?????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax