Connect with us
Publicitate

BLAJ

VIDEO: A fost prins hoțul care a spart un magazin în centrul orașului Alba Iulia. Este cercetat în 6 dosare penale

Publicat

Un tânăr de 26 de ani din Blaj a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia, pentru mai multe furturi din magazine. A spart și fostul magazin ”Anaconda” din centrul orașului Alba Iulia.

Vezi și VIDEO: Spargere la miezul nopții, surprinsă de camerele de supraveghere, la un magazin din centrul orașului Alba Iulia

Potrivit IPJ Alba, miercuri, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un tânăr de 26 de ani, din Blaj, care este bănuit de săvârșirea a 4 furturi din societăți comerciale din Alba Iulia.

În perioada 21 martie – 12 mai, ar fi pătruns, prin efracție, în trei magazine alimentare și într-un local public, de unde ar fi sustras țigări, băutură și sume de bani, cauzând un prejudiciu total de aproximativ 1.200 de lei.

Tânărul va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Tânărul este cercetat și de polițiștii din Blaj, sub măsura preventivă a controlului judiciar, pentru infracțiuni similare, săvârșite pe raza municipiului Blaj.

În noaptea de 22/23 aprilie, tânărul ar fi pătruns în incinta unei farmacii, prin forțarea ușii de acces, cu scopul de a sustrage bunuri însă nu ar fi sustras nimic după care și-ar fi continuat activitatea infracțională și ar fi pătruns, prin efracție, într-un magazin de unde ar fi sustras un telefon mobil, suma de 100 lei, băuturi alcoolice și țigări, valoarea totală a prejudiciului cauzat fiind de aproximativ 1.600 lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax